DVOJKOM U KRUG: Originalnim performansom predstavljen novi roman Nine Rajković

Planinka Nina Rajković promovisala je sinoć u Domu omladine Beograda svoj novi roman "Dvojkom u krug", uz osvrt na reizdanje knjige "Pucanje, pevanje i plakanje"

Informer.rs 09. 12. 2016. 11:26

Informer

Ovaj istinski staro-beogradski roman, pisan u jednostavnom, slikovitom i nepretencioznom maniru, koji neprqavedno ima status autsajdera u srpskom književnom izrazu, publici je predstavljem kroz muzičko-scenski performans u kojem su, pred autorke, učestvovali i glumica Mirjana Stojanović i njena ćerkica Iskra. 

Tri dame us prisutne povele na jedinstvenu vožnju "dvojkom u krug" u danu Bogojavljenja, i u tih pola sata navele ih da zaborave da nisu u pravom tramvaju i sasvim se prepuste priči o sudbini koju sami krojimo, ali od koje se ne može pobeći.

Domaćin promocije bio je Miroslav Živanović Pile, a o knjigama Planinke Nine Rajković govorili su Milomir Bata Cvetković, urednik i vlasnik izdavačke kuće NOVA Poetika, kao i recenzenti Gordana Radisavljević - Joćić i Aleksandar Saša Ignjatović.

Izvor: http://informer.rs/zabava/knjige/107209/DVOJKOM-KRUG-Originalnim-performansom-predstavljen-novi-roman-Nine-Rajkovic

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com