Nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Pogledajte novogodišnju reklamu za kojom je poludio cijeli svijet (VIDEO)

Reklame postaju svojevrsna umjetnost. Čini se da se traže sve originalniji načini da se privuče pažnja gledalaca i izazovu jake emocije. Kada krene zimska praznična euforija, očekuje se da i reklame budu prepune ljubavi i topline.

Video koji je raspametio svijet stiže ove godine iz Poljske, i kreirala ga je agencija iz Varšave koja se zove "Bardzo".

Deka dobija paket za učenje engleskog, English For Beginners, i tokom snimka pratimo njegove avanture u misliji učenja novog jezika. Naravno, tokom reklame se zapitamo zašto on upada u ove smiješne situacije, i čekamo razrješenje. Kao što to obično biva, sve ima dublji smisao i svrhu, što se i prikazuje na kraju reklame,prenosi srbijadanas.com. Duhovito, interesantno i emotivno, nije ni čudo što je cijeli svijet poludio za ovom reklamom. I čini se da ovo nije samo praznična reklama već da ima životnu težinu.

Izvor: http://novi.ba/clanak/107759/nikoga-ne-ostavlja-ravnodusnim-pogledajte-novogodisnju-reklamu-za-kojom-je-poludio-cijeli-svijet-video

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com