Latest Post

18:09:00

Jutros mi je bilo loše u autobusu. Onesvijestila sam se. Ne sjećam se uopšte trenutka kada sam izašla iz busa. Osjetila sam da me je jedna nepoznata žena koja je bila u tom busu, držala za ruku i pomogla mi da izađem. Hoću samo reći da mi je ona povratila vjeru da postoje tako dobri ljudi. Žena me ni ne poznaje, i ako joj ta stanica nije bila njena, i ako je išla na posao, izašla je sa mnom, htjela da mi kupi da jedem, pitala me da mi da novac ako nemam, ispratila skoro do fakulteta! Nažalost, zbog svega, nisam je pitala kako se zove, ali nadam se da će život nju i njenu porodicu nagraditi. Malo je ljudi koji bi ovako nešto slično uradili. Hvala ti!

lose

Izvor: http://novi.ba/clanak/107819/malo-je-ljudi-koji-bi-ovako-nesto-slicno-uradili

18:09:00

Bio je hladan decembar. Tada mladi i zaljubljeni živimo zajedno u vlažnoj garsonjeri. Bilo je hladno i preživljavali smo, međutim to nije ono čega se najviše sjećam iz tog perioda. Njen osmijeh, njene usne i ostajanje do kasno u noć ne mareći za sutra, zagrljeni, zaljubljeni i s ogromnom vjerom u bolje sutra. U njenim očima sam vidio san, san o nama, o svjetlijoj budućnosti i o obitelji, san koji sam i sam imao. Sada, nakon toliko godina, pitam se sjeti li se ona ikada tog sna i pita li se jesmo li možda ipak mogli sve to ostvariti. Možda bi sada bilo lakše, sada kada mi novac više nije problem, ali znam da ništa ne bi bilo isto. I svaki put kada legnem u topao krevet, razmišljam kako bih sve to mijenjao za jedan otrcani, stari i hladni krevet u kojem smo ja i ona zagrljeni, sretni.

decembar

Izvor: http://novi.ba/clanak/107818/razmisljam-kako-bih-sve-to-mijenjao-za-jedan-otrcani-stari-i-hladni-krevet-u-kojem-smo-ja-i-ona-zagrljeni-sretni

17:54:00

Atraktivna pevačica Rada Manojlović pohvalila se fanovima fotografijom na kojoj je tip-top našminkana, ali nije ni sanjala da će na račun izgleda dobiti niz kritika

pink.rs/informer.rs 09. 12. 2016. 17:38

printscreen

Naime, Radini fanovi i pratioci smatraju da je Manojlovićeva preterala sa šminkom, jer joj usne izgledaju neprirodno. Brojni korisnici društvene mreže ''Instagrama'' osuli su paljbu na račun Radinih usana.

Naravno, bilo je i onih kojima se dopada pevačicino izdanje, pa su je tako nahvalili i napisali da je lepa kao i uvek.

- Znaš ono kad ne vidiš baš dobro, pa umesto da staviš ruž samo na usne, ofarbaš pola face... Slatka si, ali sestro imaj granicu. Usta ogromna, ne crtaj ih više ružno ti je, kad se nasmeješ ne vidi ti se lice od zuba i usana... Aman ne pravi akrepa od sebe - samo je jedan od komentara koji se našao ispod ove fotografije.

Izvor: http://informer.rs/zabava/estrada/107295/FOTO-SESTRO-SLATKA-STA-URADI-SEBE-Fanovi-isprozivali-Radu-Manojlovic

17:39:00

Bio je hladan decembar. Tada mladi i zaljubljeni živjeli smo zajedno u vlažnoj garsonjeri. Bilo je hladno i preživljavali smo, međutim to nije ono čega se najviše sjećam iz tog perioda. Njen osmijeh, njene usne i ostajanje do kasno u noć ne mareći za sutra, zagrljeni, zaljubljeni i s ogromnom vjerom u bolje sutra. U njenim očima sam vidio san, san o nama, o svjetlijoj budućnosti i o obitelji, san koji sam i sam imao. Sada, nakon toliko godina, pitam se sjeti li se ona ikada tog sna i pita li se jesmo li možda ipak mogli sve to ostvariti. Možda bi sada bilo lakše, sada kada mi novac više nije problem, ali znam da ništa ne bi bilo isto. I svaki put kada legnem u topao krevet, razmišljam kako bih sve to mijenjao za jedan otrcani, stari i hladni krevet u kojem smo ja i ona zagrljeni, sretni.

1

Izvor: http://novi.ba/clanak/107814/tada-mladi-i-zaljubljeni-zivjeli-smo-zajedno-u-vlaznoj-garsonjeri

17:39:00

Upišem fakultet u drugom gradu, zbog njega. Krenem da pratim predavanja, samo da bih ga viđala. Biblioteke, seminari, čitaonice. U stopu za njim. Evo prolazi i posljednja godina studija, na sve to sam stigla zbog njega, a nisam skupila hrabrosti da mu priznam. Bar ću fakultet u roku završiti.

1

Izvor: http://novi.ba/clanak/107811/upisem-fakultet-u-drugom-gradu-zbog-njega

17:39:00

Nemojte nikada suditi ljudima!!! Uvijek sam kudio nevjerne muškarce i kako ne mogu da razumijem zašto varaju svoje djevojke ili još gore žene! Ali evo meni je sad 35 godina u braku sam već 5, volim svoju ženu kao nikoga prije i svakim danom sve više je volim, i jedva čekam da zasnujemo porodicu (na čemu i radimo), ali ne znam odakle mi neopisivo veliki poriv da spavam sa jednom koleginicom sa posla. Ona u meni budi neku nevjerovatnu želju i prosto ludim za njom! Ne, nisam zaljubljen u nju, ne želim da provodim vrijeme sa njom naprosto samo neopisivo jako želim da je odvučem u krevet. Kontrolišem se uspješno, za sad, mada mi ona u tome ne pomaže, ali sam počeo malo da imam razumjevanja za muževe koji prevare svoje žene. Nadam se da ću biti jak i prevazići ovo. Bože daj mi snage da ne padnem u iskušenje!

1

Izvor: http://novi.ba/clanak/107810/nemojte-nikada-suditi-ljudima

16:54:00

(VIDEO) PONOVO NA OKUPU! Pinkove zvezdice pripremaju IZNENAĐENJE!

Mališane iz najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu iz prve dve sezone svi dobro znaju. Oni su od početka takmičenja do danas porasli i postali prave zvezde. I dok pratimo u stopu svaku Pinkovu zvezdicu, na oduševljenje publike mališani iz prve i druge sezone su se sastale i pripremaju iznenađenje

pink.rs/informer.rs 09. 12. 2016. 16:34

printscreen

U muzičkom studiju Televizije Pink vaši omiljeni mališani pripremaju novogodišnju pesmu, koja će, sasvim sigurno biti omiljena u toku novogodišnjih praznika. Pinkove zvezdice su nastavile druženje i često se sreću na snimanjima, a ovih dana nisu krili oduševljenje što su u studiju ukrstili glasove i pripremili pravu novogodišnju čaroliju. Oni su nam otkrili da im snimanja "Pinkovih zvezdica" nedostaju, kao i da svakog petka prate novu sezonu i već imaju svoje favorite.

Izvor: http://informer.rs/zabava/televizija/107286/VIDEO-PONOVO-OKUPU-Pinkove-zvezdice-pripremaju-IZNENADJENJE

16:54:00

“Ko me je to slikao? Muškarac kojeg nemam? Žena koju nemam? Prijatelji koji trenutno nisu ovde? Ko?”, piše u opisu fotografije koju je italijanska glumica i model Naike Riveli objavila na svom Instagramu

b92.net/Informer.rs 09. 12. 2016. 16:18

Instagram

Naime, glumica pozira ispred ogledala kao od majke rođena, a “strateška mesta” je prekrila rukama. 

Fotografija se nije preterano svidela njenim pratiocima, a pravi haos je nastao kada je objavila još jednu fotografiju na kojoj je otkrila ko ju je slikao. 

Verovali ili ne, fotograf je njen očuh Fabris Kerherv kojise nalazi samo u gaćama i majici kratkih rukava dok je majka, inače čuvena glumica Ornela Muti fotografiše iz drugog ugla, zavučena ispod stola. 

- Na kraju, stvari su mnogo prostije nego što se čine. Ovo je sam ludo jutro sa mamom Ornelom Muti i očuhom Fabrisijom Herherveom, porodični trenuci - napisala je. 

Javnost je bila šokirana ovakvim porodičnim druženjem, a njihovo ponašanje su nazvali apsolutno neprikladnim.

Izvor: http://informer.rs/zabava/zvezde/107285/FOTO-JAVNOST-ZGROZENA-Pozirala-potpuno-GOLA-slikali-majka-ocuh

16:39:00

Odrastao sam u Sloveniji i nikada mi nisu roditelji htjeli pričati o domovini, odakle smo iz Srbije i čak nisam upoznao nekoga od familije. Ali onda sam saznao nešto nevjerovatno i dalje to ne mogu da prihvatim! Dobijam poruku na fejsbuku od nekog dečka blizu mojih godina iz Beograda koji mi piše da me je napokon našao i da sam ja njegov polubrat. Prezime nam je isto. Odmah sam pitao "oca" i majku šta to sve znači i onda mi je se srušio cijeli svijet!!! Moj "otac" je zapravo moj stric i on i moja majka su zajedno samnom pobjegli iz Srbije da bi njih dvoje mogli biti zajedno i tako su me odvojili od mog biološkog oca!!! On je se u međuvremenu oženio i dobio još jednog sina, tog dečka koji mi je se javio. Mrzim i volim svoju majku i tog svog navodnog oca-strica i imam totalan kaos u glavi ne znam šta da radim. Jedino što znam je da za dvije sedmice kada budem imao slobodne dane idem za Beograd da upoznam svoju familiju!

1

Izvor: http://novi.ba/clanak/107796/odrastao-sam-u-sloveniji-i-nikada-mi-nisu-roditelji-htjeli-pricati-o-domovini

16:39:00

Prije neki dan sam šetala sa dečkom i nailazi drugi par ispred nas. Okrećemo se jedno ka drugom i istovremeno izgovaramo "Ono je moj/a bivši/a" i u trenutku kad smo ukapirali šta se događa,počeli smo da se smijemo u nevjerici. U međuvremenu su nam oni prišli, takođe smijući se i upoznali smo se njegova bivša i ja, i on sa mojim bivšim. Potom smo svo četvoro otišli na kafu, gdje smo nas dvije upoređivale njih, a oni nas. Svako je zadovoljniji sadašnjom situacijom, a zaljubljeni pogledi su razmjenjivani iskuljučivo među trenutnim partnerima. Bilo je to neobično druženje.

2

Izvor: http://novi.ba/clanak/107793/prije-neki-dan-izasla-sam-u-setnju-sa-momkom-kad-se-desilo-ovo

16:39:00
stil/informer.rs09. 12. 2016. 16:10

Shutterstock

Zato sledeći put kada primetite da se nešto čudno dešava sa vašim telom, ne postavljajte sami sebi dijagnozu, već idite kod lekara!

Ovo su neki od znakova koje često ignorišemo:

Suva koža


Najčešće pojavljuje zbog nedostatka vitamina E, a da biste nadonadili ovaj vitamin, jedite semenke, orahe, spanać, kelj, biljna ulja, ribu i jaja.

Krhkost kose i noktiju


Nedovoljan unos vitamina D i kalcijuma je najčešći uzrok krtih noktiju i loše kose. Zato unosite mlečne proizvode, krompir, brokoli i žitarice.

DOMAĆI ČAJ ZA MRŠAVLJENJE! Do Nove godine 5 kilograma manje!

Potreba za slatkišima


Nervni sistem je umoran i treba mu međuobrok koji će obezbediti potrebnu energiju. Uzmite med ili tamnu čokoladu.

Želja za kiselom hranom


Bolesna jetra ili mokraćna bešika često šalju signal na ovaj način.

Želja za morskim plodovima


Može se javiti zbog nedostatka joda.

Shutterstock

Krvarenje desni


Ako su vam svi zubi zdravi i dobro održavate higijenu, verovatno je u pitanju nedostatak vitamina C.

Želja za slanom hranom


Upala u mokraćnom sistemu i problemi sa bubrezima znaju ovako da se manifestuju.

Radražljivost, grčevi u nogama i nesanica


Top razlog je nedostatak kalijuma i magnezijuma. Za vraćanje tih minerala u normalu, uzmite orašaste plodove, semenke suncokreta, kupus, spanać i kelj.

Suva koža na laktovima


Čest pokazatelj nedostatka vitamina A i C. U tom slučaju jedite šargarepu, bundevu, pomorandžu...

OVO JE NAJGORE VREME ZA RUČAK ako želite da smršate!

Izvor: http://informer.rs/magazin/ljubav-zdravlje/107282/TELO-NAS-OPOMINJE-Zelja-slanom-hranom-moze-biti-problem-bubrezima

16:39:00

Fotogrfija je čudo, "uhvati" momenat za koji se nismo ni nadali da će biti zabilježen...Ili možda jesmo jer je fotografisno s namjerom.

Sve u svemu, ovdje vam predstavljamo najluđe fotografije koje su postale popularne na internetu u vrlo kratkom vremenu.

Pogledajte u nastavku i dobro se nasmijte!

Izvor: http://novi.ba/clanak/107787/jedino-sto-vam-preostaje-nakon-sto-ugledate-ove-slike-je-da-se-posteno-nasmijete

16:39:00

U finskoj verziji emisije ''Ja imam talenat'' pobijedio je Anton Puonti čiji će se neobični nastup dugo prepričavati.

Sjajni Anton Puonti oborio je sve s nogu i pobijedio u finskoj verziji šou programa ''Ja imam talenat'', i to tako što je rukama pravio zvuk sličan prdežu i tako odsvirao cijelu pjesmu.Publika i žiri su skočili na noge već poslije nekoliko sekundi a Puonti je na nesvakidašnji način izveo numeru “Happy Christmas (War Is Over)” Džona Lenona i na kraju osvojio prvo mjesto i nagradu od 30.000 evra.   Izvor: http://www.cafe.ba/fun/240749_HIT-U-JA-IMAM-TALENAT-Prdio-je-2-minuta-i-osvojio-30-000-evra-VIDEO.html

15:24:00

Ljudi su stvoreni za kretanje, a ne za sedenje, i našem organizmu, pod idealnim okolnostima trebalo bi da obezbedimo oko dva sata u pokretu

mondo.rs/informer.rs 09. 12. 2016. 14:55

Shutterstock

Ako vas grize savest što sedite po ceo dan na poslu, "štetu" možete popraviti i bez organizacionih vratolomija koje morate da izvedete da biste uspeli da uglavite vežbanje u nedeljni raspored.

Ljudi su stvoreni za kretanje, a ne za sedenje, i našem organizmu, pod idealnim okolnostima trebalo bi da obezbedimo oko dva sata "u pokretu". Sedenje tokom većeg dela dana ostavlja negativne posledice po jetru, mozak, mentalno zdravlje, a višak kilograma da i ne pominjemo.

Kako to da sprečite? Svaku priliku na poslu iskoristite da ustanete od stola, pa makar i na par sekundi. Nemojte da šaljete mejl koleginici koja sedi na drugom kraju kancelarije, već idite do njenog stola i recite joj to što biste otkucali.

Shutterstock

Redovno ustajanje od kancelarijskog stola je najefikasniji način da smanjite vreme koje provodite sedeći, verovali ili ne - mnogo efikasniji od vežbanja, a to je potvrdila i studija koja je sprovedena na Kraljevskom koledžu u Londonu tokom koje su naučnici analizirali 38 strategija osmišljenih za smanjivanje broja sati koje provedemo u sedećem položaju.

U čemu je stvar? Vežbanje je super, i ne treba da odustajete nikad. Ali, svakako je uz to bolje da malo dignete guzu sa stolice i kad ste na poslu. Jer, tako ćete vežbati I sedeti možda sedam i po umesto osam sati, zar ne?

Izvor: http://informer.rs/magazin/ljubav-zdravlje/107266/DALEKO-TERETANE-Kako-umanjite-stetu-CELODNEVNOG-sedenja

15:24:00

PREDJELO, RUČAK ILI PRILOG! Tri brza načina kako da spremite posnu krompir salatu

Predlažemo vam kako da napravite krompir salatu na 3 različita načina. Ne znamo koji je bolji..

stvarukusa.rs 09. 12. 2016. 14:50

Shutterstock

Ove recepte nisu vam potrebne mere. Navodimo vam sastojke, a količinu sami odredite.

1. Klasična krompir salata

Ovo salata je sastavni deo svake posne trpeze. Obično se služi uz ribu. 

DOMAĆICA! Pečurke punjene mlevenim mesom

Krompir ogulite, skuvajte i isecite ga na četvrtine. Dodajte seckani crni luk, ulje, so, biber i malo sirćeta. 

2. Krompir salata sa posnim kačkavaljem

Ogulite krompir, skuvajte i dok je vruć isecite ga na četvrtine, posolite, pobiberite stavite malo ulja i seckanog belog luka. Kačkavalj na biljnoj osnovi izrendajte na krupnije i dok je krompir topao samo pospite po njemu i blago promešajte. Ovoj salati možete dodati i iseckan paradjz, krastavac ili bilo koje sezonsko povrće koje volite.

3. Krompir sa peršunom i mladim lukom 

Postupak je isti- skuvajte krompir, dodajte su sitno seckan peršun i madi luk. Umesto madog luka slobodno stavite crni luk. Pobiberite, posolite i stavite malo ulja. Umesto sirćete, stavite sok od jednog lumuna. 

(VIDEO) POSNI KOLAČ NA VODI! Kako da napravite domaći jafa desert?

Izvor: http://informer.rs/magazin/ice-pice/107264/PREDJELO-RUCAK-ILI-PRILOG-Tri-brza-nacina-kako-spremite-posnu-krompir-salatu

15:10:00

Ovo je ispovijest muškarca koji se ranije vratio kući s posla. Otvorio je vrata spavaće sobe i u krevetu ugledao svoju ženu sa drugim muškarcem, čvrsto su spavali.


Jedna od najgorih stvari koja se nekome može dogoditi u životu, dogodila se muškarcu koji je došao kući ranije. Zatekao je ženu s ljubavnikom, spavali su nakon vatrenog seksa. Uzeo je fotoaparat i pobrinuo se da ostanu dokazi. Ovo je njegova ispovijest: Nikada nisam mislio da će se to dogoditi baš meni. Svatko od nas nekako misli da se takve stvari događaju nekome drugome. Ali, nažalost, život nam nosi mnoga neugodna iznenađenja i iskustva. 

Osjetio sam to nedavno na svojoj koži. Tog dana moja žena je bila na slobodnom danu, a dijete kod bake i djeda. Ja sam poslovno otišao u grad, ali sam ranije završio s poslom te sam odlučio otići kući. Otključao sam vrata i ušao. Kao da sam znao, prvo sam otišao u spavaću sobu. 

Tada, kao da me netko polio hladnom vodom. Ugledao sam svoju ženu u krevetu, s nepoznatim muškarcem. Oboje su čvrsto spavali, spokojno i sretno. Zvukovi otvaranja vrata i škripanje dasaka na podu nisu ih probudili.   U tom trenu nešto se prelomilo u mojoj duši, imao sam osjećaj kao da mi je srce prestalo kucati. Osjetio sam duboku prazninu, pritisak u grudima i jedva sam disao. Mislio sam da ću pasti u nesvijest od šoka. Čini mi se da bi se bolje osjećao da mi je netko zario nož u leđa. Trudio sam se da ih ne probudim. Na prstima sam otišao do ormarića u hodniku u i uzeo fotoaparat.

Slikao sam ih samo zato da ona kasnije ne bi tvrdila da to nije istina, želio sam imati dokaz. Potom sam se okrenuo i tiho izašao iz sobe. Otišao sam u kuhinju i sjeo za stol. Odložio sam fotoaparat, a mislima mi je krenulo bezbroj pitanja - Zašto, nakon pet godina sretnog braka? Što će biti s našim sinom, kako će on prihvatiti sve to? Zašto se to moralo dogoditi baš meni? Što ću sad napraviti? Pitanja su jurila mojim mislima. Um mi je bio u totalnom rasulu, kao da nisam normalan. 

Sjedio sam u toj kuhinji pitajući se kako ću nastaviti sa životom. Ne znam koliko vremena je prošlo kada sam iznad sebe čuo korake, čuo sam njihov smijeh. Smijali su se dok se moj život raspadao. To me je polako vratilo, pribrao sam se i ustao. Čekao sam da se spuste u prizemlje. Želio sam vidjeti njihove izraze lica kad shvate da nisu sami. Ona je stala kao ukopana, a on je panično pogledavao u nju pa u mene i na kraju pobjegao, prizor je bio kao u filmu. 

Moja žena je samo stajala i pokušavala nešto reći, ali riječi joj nisu izlazile iz usta. Počela je plakati i moliti za oprost. Uvjeravala me je da joj je to prvi put, da je bila usamljena itd. Rekao sam joj da ne troši energiju. Pokupio sam svoje stvari i otišao. 

Zaustavio sam se kod njezinih roditelja gdje je naš sin tog trenutka bio. Pokušao sam mu objasniti da moram otputovati, da neću više živjeti s njim i mamom, ali da ćemo se često viđati. Nije plakao, ali je bio skroz zbunjen. Srce mi se kidalo dok sam gledao njegove velike tužne oči koje nisu mogle skroz razumjeti što se događa. 

Prošlo je osam mjeseci od tada. Život mi se nekako vratio u normalu. Redovito se viđam sa svojim sinom koji gotovo svaki vikend provodi kod mene. Upoznao sam divnu ženu. Zahvalan sam Bogu što mi je pomogao da iz svega izađem normalan, što mi je dao priliku da osjetim iskrenu ljubav.

Izvor: http://novi.ba/clanak/107772/nasao-sam-zenu-s-ljubavnikom-u-nasem-krevetu-slikao-sam-ih

15:10:00

* Došao neki čovek kod katoličkog sveštenika pa mu kaže:
 - Dobar dan velečasni, došao sam sa neobičnom željom... 

- Hvaljen Isus, slobodno recite. - kaže mu ljubazno sveštenik.

- Poginuo je moj pas, a pošto smo bili veliki prijatelji da li bi mogli napraviti misu zadušnicu za njega? - mastavlja izlaganje svog problema čovek.

- Jako mi je žao, ali za životinje ne možemo imati misu. To je slučaj samo za ljude... Probajte kod Hare Krišna, možda vam oni mogu pomoći. 

- Dobro, mislite li da će biti dovoljno ako im platim 5.000 eura? 

- Čoveče Božji !!! Pa zašto niste odmah rekli da je vaš pas bio vernik! *

Izvor: http://smehisamosmeh.blogspot.com/2016/12/covek-i-svestenik.html

15:10:00

Ivana Stamenković Sindi je izjavila da "za razliku od nekih" nema problem sa prošlošću

alo.rs/informer.rs 09. 12. 2016. 14:35

Public

Public

Sindi je u intervjuu za domaću štampu rekla da nosi samo lepa sećanja na period kada je bila u grupi Models. 

- Išle smo ispred vremena, volele smo da intrigiramo javnost i to je sve bila naša šala mada su nas ljudi ozbiljno shvatali. Imala sam 17 godina kada sam ušla u grupu i možda smo delovale starije. Volela bih da se opet okupimo, mada znam da je to nemoguće - rekla je za Alo.

Ivana ističe da nije u kontaktu sa Sandrom Meljničenko. 

- Živi u Rusiji, putuje po svetu, poslednji put smo se videle pre možda sedam godina. Zaboravila nas je, ali neka je, neka uživa. Nije mi žao što se više ne družimo, nismo mi nikada ni bile najbolje drugarice - zaključila je i dodala da se "za razliku od nekih" ne stidi ničega što su tada radile.

Izvor: http://informer.rs/zabava/estrada/107258/PROZIVKA-Sindi-razliku-nekih-STIDIM-MODELSICA

12:55:00

Reklame postaju svojevrsna umjetnost. Čini se da se traže sve originalniji načini da se privuče pažnja gledalaca i izazovu jake emocije. Kada krene zimska praznična euforija, očekuje se da i reklame budu prepune ljubavi i topline.

Video koji je raspametio svijet stiže ove godine iz Poljske, i kreirala ga je agencija iz Varšave koja se zove "Bardzo".

Deka dobija paket za učenje engleskog, English For Beginners, i tokom snimka pratimo njegove avanture u misliji učenja novog jezika. Naravno, tokom reklame se zapitamo zašto on upada u ove smiješne situacije, i čekamo razrješenje. Kao što to obično biva, sve ima dublji smisao i svrhu, što se i prikazuje na kraju reklame,prenosi srbijadanas.com. Duhovito, interesantno i emotivno, nije ni čudo što je cijeli svijet poludio za ovom reklamom. I čini se da ovo nije samo praznična reklama već da ima životnu težinu.

Izvor: http://novi.ba/clanak/107759/nikoga-ne-ostavlja-ravnodusnim-pogledajte-novogodisnju-reklamu-za-kojom-je-poludio-cijeli-svijet-video

12:55:00

* Došao Mujo u policijsku  stanicu prijaviti nestanak svoje supruge Fate. Stigavši, vidi da tamo već sedi neki čovek koji ima isti problem kao i njegov - prijavljuje nestanak svoje žene Katarine. 

Pita policajac kako izgleda ta Katarina, a čovek odgovara: 
- Ima duge noge, prelepu plavu kosu, velike grudi... 

Policajac se okrene Muji: 
- A vaša Fata, kako ona izgleda? 

Mujo će ko iz topa:
- Ma, zaboravi Fatu, jarane! Idemo mi tražit' Katarinu! *

Izvor: http://smehisamosmeh.blogspot.com/2016/12/nestanak-zene.html

12:55:00

* Sedi Habiba u kuhinji i lagano kafeniše s komšinicom Mersihom, kad neko pozvoni na vrata.
Otvara ona, kad vidi svog zeta Muju s koferima. 

Habiba ga zbunjeno upita:
- Zete, bolan, šta radiš ovdje i šta će ti koferi???

Mujo slegne ramenima odgovori:
- A j*biga, posvađ'o sam se s' Fatom...

Tašta i dalje ne shvata poentu:
- Dobro, i?!?!

Mujo reče:
- Pa poslala me da idem dođavola, pa ja doš'o... *

Izvor: http://smehisamosmeh.blogspot.com/2016/12/zvono-na-vratima.html

12:55:00

(FOTO) OVAKVU JE NISTE VIDELI! Jelena Karleuša bez maske, pardon, šminke!

Pevačica se na Tviteru razgolitila do koske; objavila je fotku iz detinjstva, a potom i jednu bez šminke. Pogledajte...

mondo.rs/informer.rs 09. 12. 2016. 12:31

Instagram

- Učinila bih sve da zaštitim malu Jelenu - napisala je pevačica uz fotografiju iz detinjstva.

Na slici, tačnije slikama, vidimo pevačicu u teget džemperu i crvenim "tregerkama", nasmejanu i namrštenu, kada je, otprilike, imala pet ili šest godina.

Nešto kasnije osvanula je i fotka "dan bez šminke".

Izvor: http://informer.rs/zabava/zvezde/107225/FOTO-OVAKVU-NISTE-VIDELI-Jelena-Karleusa-bez-maske-pardon-sminke

12:39:00

Niti jedan popis najljepših muškaraca svih vremena ne može proći bez njihovih imena. U galeriji pogledajte muškarce nezaboravne ljepote kojima se i danas dive žene diljem svijeta


Pojam ljepote mijenja se s vremenom i iako se na showbiz sceni stalno pojavljuju nova lica koja ulaze u borbu za titulu najljepšeg muškarca, nitko od njih još uvijek se nije uspio približiti ovim nezaboravnim legendama.


Od smrti Rudolpha Valentina prošlo je točno 90 godina, a uspomena na glumca koji je imao obožavateljice diljem svijeta još uvijek ne blijedi. Cijela generacija žena željela je s njim odjahati u suton, izjavila je jednom prilikom glumica Bette Davis. Na njegovom sprovodu u New Yorku 1926. okupilo se više od 100.000 ljudi koji su došli odati počast prvoj pravoj svjetskoj filmskoj zvijezdi.


Plavookog Paula Newmana povijest pamti kao jednog od najboljeg holivudskog glumca svih vremena. Osim talenta krasila ga je i ljepota kojoj žene jednostavno nisu mogle odoljeti.

U galeriji pogledajte tko se još redovito nađe na listama najljepših muškaraca svih vremena.

Izvor: http://novi.ba/clanak/107755/oni-su-najljepsi-muskaraci-svih-vremena

12:24:00

ZBOG NJE BIH SKOČIO IZ AVIONA! Mlad je za ženidbu, ali za dragu radi sve...

Glumac Vuk Kostić rkaže da još uvek ne sprema venčanje sa Jelisavetom Orašanin, sa kojom se pomirio na snimanju serije "Ubice mog oca"

glorija/Informer.rs 09. 12. 2016. 12:12

Instagram/Jelisaveta Orašanin

- Priznajem da su mi u poslednje vreme brak i deca često na pameti, ali ne menja se moj stav o tome. Imam utisak da mi je 25 godina i da bih mogao da se zabavljam još desetak. Ne kažem da je to ispravno, ali ja se tako osećam - rekao je glumac.

- Postoji nekoliko ljudi u životu bez kojih ne bih mogao. To su Mika Aleksić i Bilja, brat Nestor, majka Gordana, nekoliko drugara... I Jelisaveta, naravno. Zbog nje bih skočio iz aviona. Ma, u vatru bih išao ako treba - rekao je on.

O karijeri u inostranstvu, za razliku od mnogih kolega, ne mašta.

- Imam 37 godina, navikao sam da budem ovde. Tamo bih negde možda radio u kafiću kao konobar, što je svakako častan posao, i čekao da me neko zapazi, ali to je za Vuka Kostića, jedriličara, lovca, ribolovca, brata, prijatelja i kuma, velika žrtva. Jedan život imam i radije bih ga proveo ovde sa dragim ljudima - rekao je glumac.

Izvor: http://informer.rs/zabava/zvezde/107220/ZBOG-NJE-BIH-SKOCIO-AVIONA-Mlad-zenidbu-ali-dragu-radi-sve

12:24:00

​Radnici koji su pripremali gradilište u jugoistočnom predgrađu Pekinga pronašli su zidove drevnog grada i više od 1.000 grobova, od kojih većina potiče iz Han dinastije, od 25. do 220. godine nove ere, a neki čak i iz ranijeg perioda

beta/Informer.rs 09. 12. 2016. 11:31

twitter

U pripremi terena za izgradnju nove administrativne četvrti u Pekingu ranije ove godine, pronađeni su ostaci ovog starog grada koji je imao živu aktivnost više stotina godina ranije nego što su stručnjaci prvobitno mislili.

Arheološki timovi su ove godine pronašli keramičke i porcelanske ćupove, zemljane skulpture životinja, bakarno oruđe i ogledala, a veruje se da su neke od tih predmeta napravili stanovnici kraljevstva Jan. Jan je severno kraljevstvo koje je postojalo vekovima pre nego što je palo u ruke osvajača koji je ujedinio Kinu i postao njen prvi car 221. n.e.

Takođe su pronađene ruine grada kvadratnog oblika sa zidovima dugim 600 metara sa svake strane koji potiču iz dinastije Han.

Peking sa svojih 22 miliona stanovnika ima probleme sa saobraćajnom gužvom i prenaseljenošću zbog čega su zvaničnici planirali da premeste mnoge državne agencije iz centra grada na novu lokaciju u predgrađe Tongdžu, udaljenu oko 24 kilometra.

Pekinški zvaničnici su rekli ove nedelje da će proceniti arheološku vrednost nekih od ovih predmeta. Ukoliko se pokaže da su iskopine vredne mogli bi da se promene planovi za izgradnju administrativne zone na tom mestu.

Tongdžu je danas uglavnom spavaonica sa visokim stambenim zgradama gde stanuju radnici koji putuju na posao do centra Pekinga.

Prethodno se verovalo da su tu oblast prvo nastanile Dinastije Sui i Tang 581. do 907. godine n.e. kada je postao trgovinski centar na Velikom kanalu koji vodi ka južnoj Kini.

- Naša procena sada je da je ova oblast zapravo bila dosta razvijena i imućna ranije nego što smo mislili - rekla je portparolka Pekinšog gradskog biroa za kulturno nasleđe Ju Ping.

Izvor: http://informer.rs/magazin/zanimljivosti/107210/ZANIMLJIVOST-Pronadjen-DREVNI-GRAD-predgradju-Pekinga

12:24:00

Skandal, meni je ovo skandal. Svašta sam video, u šoku sam - rekao je Rasta Saši Bankoviću iz Leskovca, čiji performans se nije dopao ni malo reperu

U  emisiji “Ja imam talenat“ gledaocima se predstavio Saša Banković (41) iz Leskovca, čiji je talenat ples. Na scenu je izašao u zatvoreničkoj uniformi i započeo svoj performans. Iako se uzdao u “moderniji žiri”, njegov nastup i nije naišao na odobravanje muškog dela žirija.Na samom početku nastupa, Ana Nikolić nije krila svoje oduševljenje.– Ma, ovo je do ja*a – prokomentarisala je ona, a potom ustala da i zaigrala.Ona je nemo i sa čuđenjem posmatrala kako Saša skida komad po komad odeće, dok mu je u tome pomagala voditeljka Ana Mihajlovski. Trenutak kada Saša više nije imao šta da skine je zaledio poglede svih članova žirija, pa i Anin, koja je zaboravila da pritisne crveni taster, iako je to želela.Nakon nastupa, žiri nije imao reči hvale za Sašu.– Skandal, meni je ovo skandal. Svašta sam video, u šoku sam – rekao je Rasta.– Hvala na komentaru – odgovorio mu je Saša, da bi potom napustio scenu.– Ja sam skandalizovana, ali da ti kažem, tvoja žena nije pritisla taster – skrenula je Danica pažnju Rasti.  Izvor: http://www.cafe.ba/fun/240732_SVI-U-STUDIJU-SU-BILI-U-SOKU-Takmicar-se-skinuo-POTPUNO-GO-u-Talentu-ziri-zanijemio-Ana-Mihajlovski-se-hvatala-za-glavu-VIDEO.html

11:54:00

Božić i Nova godina su praznaci koji okupljaju porodicu na jedno mjesto. Dani koje se provode u miru, zadovoljstvu i u zagrljaju svojih najmilijih.

Ali mnogima su to i najtužniji dani u životu. Nedostaju im oni koji su ih napustili, a jedna od natužnijih priča sletila je u dvorište Suzan Edvards, koju je morala da podijeli sa svijetom.

U njeno dvorište sliteo je za koji je bilo zalijepljeno pismo nepoznatog dječaka.

“Tata, volio bih da si ovdje i da možemo da se zajedno zabavljamo. Želim ti srećan Božić. Nadam se da ćeš reći Bogu da mi da poklone. Nadam se da si srećan u raju, ako jesi onda mi reci. Volim te“.

Suzan je postavila fotografiju s pismom na svoj Facebook i poručila svojim prijateljima.

“Helijumski balon sletio je u moje dvorište i na moje srce. Za balon je bila prikačena poruka koja je rasplakala moju porodicu i mene. Dragi prijatelji na Facebooku, zagrlite one koje volite i podijelite ovo pismo, kako bi možda došlo do dječaka. Za Aleksandra, želim da znaš da je raj divno mjesto, toliko divno da ne možeš ni da zamisliš. To je mjesto u kojem nema bola, ni briga. Sigurna sam da tvoj otac nije želio da te napusti. Ali u raju je srećan. On želi da i ti budeš srećan. On će te uvijek voljeti i sigurna sam da je ponosan na tebe. Srećan Božić".

(Novi.ba/Kurir)

Izvor: http://novi.ba/clanak/107749/necete-moci-zaustaviti-suze-u-dvoriste-joj-je-sletio-balon-a-ono-sto-je-nosio-pocijepat-ce-vam-srce

11:54:00

Planinka Nina Rajković promovisala je sinoć u Domu omladine Beograda svoj novi roman "Dvojkom u krug", uz osvrt na reizdanje knjige "Pucanje, pevanje i plakanje"

Informer.rs 09. 12. 2016. 11:26

Informer

Ovaj istinski staro-beogradski roman, pisan u jednostavnom, slikovitom i nepretencioznom maniru, koji neprqavedno ima status autsajdera u srpskom književnom izrazu, publici je predstavljem kroz muzičko-scenski performans u kojem su, pred autorke, učestvovali i glumica Mirjana Stojanović i njena ćerkica Iskra. 

Tri dame us prisutne povele na jedinstvenu vožnju "dvojkom u krug" u danu Bogojavljenja, i u tih pola sata navele ih da zaborave da nisu u pravom tramvaju i sasvim se prepuste priči o sudbini koju sami krojimo, ali od koje se ne može pobeći.

Domaćin promocije bio je Miroslav Živanović Pile, a o knjigama Planinke Nine Rajković govorili su Milomir Bata Cvetković, urednik i vlasnik izdavačke kuće NOVA Poetika, kao i recenzenti Gordana Radisavljević - Joćić i Aleksandar Saša Ignjatović.

Izvor: http://informer.rs/zabava/knjige/107209/DVOJKOM-KRUG-Originalnim-performansom-predstavljen-novi-roman-Nine-Rajkovic

10:54:00
[unable to retrieve full-text content]

[unable to retrieve full-text content]

Na internetu se pojavio video iz Indije koji prikazuje sjenoviti lik kako prelazi preko autoputa i to usred bijela dana. Dobro obratite pažnju na crvenu strelicu. Pogledajte video:   Izvor: http://novi.ba/clanak/107739/dobro-obratite-paznju-na-cestu-necete-vjerovati-sta-se-pojavilo-ispred-ovog-kamiona-video

10:24:00

Dosada nismo imali ovakve psihotestove, ali ovo može da otkrije puno toga o vama. U pitanju jeste koji otkriva vašu mračnu stranu, tačnije šta je to što vas najviše koči u životu.

Ukoliko vidite jezero i šumu onda vi imate naglašenu potrebu da istražujete svijet oko sebe, ali prvenstveno zarad zadovoljenja ličnih poriva. U prvi plan stavljate sebi i kada ostvarite sve što ste željeli onda mogu i drugi da budu zadovoljeni. Jako ste uporni u svojim namjerama i uvijek pronalazite način ili opravdanje da ostvarite svoje ciljeve.

Ako vidite plavo nebo, vi ostavljate pažnju i uitisak već na prvi progled i to kroz  neobičan stil ponašanja i originalnost. Vas privlače nesvakidašnje situacije, ponekad želite da prekoračite pravila ili granice. Uvijek ste na principu kada je vama dobro, dobro je i drugima, a kada je vama loše – drugima je još gore. Imate veliku energiju i teško je kontrolište. Kada ste tužni ili nesretni vi ćete učiniti sve da biste bili raspoloženi.

Ukoliko vidite planetu zemlju, vi ste osoba koja je preosjetljiva i ta duboka emotivnost  predstavlja vašu najveću i istovremeno najslabiju stranu ličnosti. Kada doživljavate boli i patnju vi to krijete od drugih, a u suštini vi ste jači nego što se sami predstavljate pred svojom okolinom ili drugim ljudima.

Ukoliko vidite ženu, vi težite ka ekstremima i vaši najveći  životni izazovi kriju u drugim ljudima i u odnosu s njima i to kroz njiovo ponašanje, djelovanje i postupke. Vas pokreće strast,  impuls koji se zasniva na čulnosti, putenosti, dodiru, hedonizmu, užitku. Vi dozvoljavate drugima da vas usreće ali takođe da vas i razočaraju, povrijede. Dosta hodate na liniji između radosti i tuge, sreće i nesreće, stvaralačkog i rušilačkog nagona. Nkeada ne znate da se zaustavite u kritičnom trenutku.

Izvor: http://novi.ba/clanak/107731/psihotest-ono-sto-vidite-prvo-na-slici-otkriva-sta-vam-najvise-smeta-u-vasem-zivotu

10:24:00

Jedan od njih je čak i pušio cigaru, što, priznaćete, nije tako čest prizor

Sjedeći na pauzi ispred jednog manastira koji je bio prepun turista, dva popa su odmarala, i naizgled umorna, zamišljeno gledala u daljinu, i u jednom trenutku zapjevala svima dobro poznat hit Bijelog Dugmeta “Kad ostariš”.Jedan od njih je čak i pušio cigaru, što, priznaćete, nije tako čest prizor.Zanimljivo je da niko skoro da nije obratio pažnju na njih, kao da je tako nešto veoma uobičajeno.Međutim, kada pogledate snimak do kraja, shvatićete da je u pitanju scena iz filma Ivana Marinovića “Igla ispod praga”.Debitantski film Ivana Marinovića “Igla ispod praga”, rađen u crnogorsko-srpskoj koprodukciji, premijerno je prikazan na ovogodišnjem Sarajevo filmskom festival.Osim režije, Marinović potpisuje i scenario za film “Igla ispod praga”, u kojem igraju Nikola Ristanovski, Jelisaveta Seka Sablić, Ljubomir Bandović, Bogdan Diklić, Leon Lučev.Film je crna komedija koja govori o stanovnicima sela na poluostrvu koji su na pragu da prodaju veliku zemlju i time riješe sve svoje probleme, u čemu im smeta pop koji odbija da proda svoj dio.Scenario je inače osvojio nagrade na Jerusalem Film Lab radionici 2014. godine, kao i na Cinelink programu Sarajevo Film Festivala iste godine.Film je sniman u veličanstvenom ambijentu Luštice i Boke Kotorske. Izvor: http://www.cafe.ba/fun/240702_Kad-popovi-zapjevaju-hit-Bijelog-dugmeta-VIDEO.html

10:24:00

ANA NIKOLIĆ: Ne smeta mi što Rasta puši TRAVU, on je to radio i pre nego što smo se upoznali!

Ana Nikolić smatra da nema ničega spornog u tome što njen suprug Stefan Đurić Rasta javno objavljuje fotografije na kojima se vidi kako puši marihuanu

Izvor: http://informer.rs/zabava/estrada/107194/ANA-NIKOLIC-smeta-sto-Rasta-pusi-TRAVU-radio-pre-nego-sto-smo-upoznali

10:24:00

Bogat proteinima, ugljenim hidratima, vitaminima, mineralima, vlaknima i omega 3 masnim kiselinama, pasulj dugo održava stanje sitosti

Novosti 09. 12. 2016. 09:32

Shutterstock

Bogat proteinima, ugljenim hidratima, vitaminima, mineralima, vlaknima i omega 3 masnim kiselinama, pasulj dugo održava stanje sitosti, zbog čega se posebno preporučuju u hladnim zimskim danima. Osim u ishrani, koristi se i u lekovite svrhe, ali i za ulepšavanje, pišu Novosti. 

Protiv svraba 

U tri litra vode skuvajte 1 kg belog pasulja i šaku lista ruzmarina. Kada se raskuva procedite ga, pa vodom u kojoj se kuvao ispirajte bolesne delove tela. Ponavljajte postupak sve dok svrab na koži ne prestane. 

Sprečite glavobolje 

Stavite 500 g pasulja u šerpu, dodajte nekoliko čenova belog luka, prelijte vodom i kuvajte dok se ne raskuva. Potom zgnječite pasulj i pomešajte sa malo maslinovog ulja i sokom od limuna. Dobijenom kašom mažite slepoočnice dok glavobolja ne prestane. 

Prirodni lifting 

Šolju pasulja potopite nekoliko sati u vodu, a zatim kuvajte dok ne omekša. Potom ga propasirajte, bacite ljuspe, pa dobijeni pire pomešajte sa sokom od pola limuna i kašikom maslinovog ulja, dobro promešajte i namažite na lice. Sačekajte 20 minuta i isperite mlakom vodom

DOMAĆI ČAJ ZA MRŠAVLJENJE! Do Nove godine 5 kilograma manje!

Izvor: http://informer.rs/magazin/ljubav-zdravlje/107188/PASULJ-Hrana-lek-eliksir-mladosti

09:56:00

Glumcu Milošu Bikoviću zasmetalo je nekulturno ponašanje publike tokom izvođenja predstave „Kad su cvetale tikve“ jer je nekoliko ljudi u publici koristilo mobilni telefon tokom izvođenja

stars/Informer.rs 09. 12. 2016. 09:44

Informer

Kada je u publici nekoliko puta zazvonio telefon, to je potpuno razbesnelo mladog glumca.

- Pet puta je zvonio telefon, primetim tokom izvođenja svaki put kada neko uzme telefon u ruke dok se održava predstava, jer zasvetli plavo u lice. Bitna je kultura, jer pozorište ima najveću vrednost u tom živom kontaktu između gledaoca i glumca. To bi bilo isto kao da mi je taj neko ko koristi telefon rekao: „Izvini, samo na sekund prekini, sad ću ja - jadao se glumac u Ekskluzivu.


(FOTO) SMEŠI MU SE HOLIVUD Miloš Biković glumi u filmu sa Antoniom Banderasom!

Izvor: http://informer.rs/zabava/kultura/107192/BIKOVIC-POBESNEO-TOKOM-PRESTAVE-Publika-izbacila-takta-evo-zasto

09:56:00

ŠOK! MIROSLAV ILIĆ: Hoću da vratim nacionalnu penziju, TIH 40.000 DINARA MI NIŠTA NE ZNAČI!

Slavuj iz Mrčajevaca kaže da su priznanja dodeljivana ljudima za koje niko nikad nije čuo, a svi upiru prstom samo u pevače

A. Jovanović 09. 12. 2016. 09:42

Informer

Neće keš
Ja mrzim pare, one menjaju ljude, a od nekih prave čudovišta
Miroslav Ilić

Pevač Miroslav Ilić, koji će za vikend održati koncerte u beogradskom Centru "Sava", otkriva da bi rado vratio nacionalnu penziju kako bi ućutkao zle jezike. "Slavuj iz Mrčajevaca" dodaje da mu 40.000 hiljada dinara koje prima na ime ovog priznanja ne znači ništa jer stalno mora da se pravda da li je učinio nešto za srpsku umetnost i kulturu.

On ističe da su penziju dobili mnogi ljudi za koje nikad nije čuo, a da svi i dalje upiru prstom u njega.

- Ja sam ovu penziju doživeo ako statusnu stvar, ali se pretvorila u socijalnu. Ako mislite da je meni pre deset godina, ili čak u ovom trenutku, značilo nešto tih 40.000 dinara, grdno se varate. Hteo sam da odem i pitam kako mogu da se odreknem nacionalne penzije, jer mi je preko glave razglabanja o tome. U tome me je sprečio kompozitor Zoran Hristić.

Arena je postala statusni simbol

Prvi ste napunili beogradsku Arenu pre deset godina. Zašto je sada izbegavate?
- Kad sam najavio taj koncert, svi su graknuli: "Šta on umišlja? Arena? Je l' on normalan?". U međuvremenu je Arena postala stvar statusa. Radije bih da tri večeri rmbačim u Centru "Sava" za isti broj ljudi, jer sve što postane statusni simbol mene nervira.

Pevač Bora Drljača tvrdi da ste dobili penziju jer je vaš zet Dragan Šutanovac tada bio na vlasti?
- Sad je treba da komentarišem šta je rekao Bora Drljača? Otkad je ustanovljena ta kategorija, protivim se načinu na koji se biraju dobitnici. Mi treba da radimo svoj posao, a onda da nas neko ko ima integritet obavesti da smo je zaslužili, a ne da se prijavljujemo na javnom konkursu. Uvek su na udaru pevači, a u drugim vrstama umetnosti ima ljudi za koje nikad nisam čuo. Što neko njih ne oplete?

Na šta ste potrošili prvi honorar?
- Bilo je to 1972. godine. Moja ćerka Marija nije imala ni dve godine. Bio sam student, moja supruga vanredni student. Kuku lele, mama, tata, deda, daj mi za čarape, gaće, pelene, za cigare... Pozovu me tada na omladinski festival u Vrnjačkoj Banji jer sam imao snimljenu "Devojku iz grada". Nemam auto, pa sam se autobusom vraćao kući. Za tih sat vremena sam se sto puta pipnuo za džep da vidim da li su parice tu. Pa onda pravim plan šta ću da kupim Gordani, Mariji, pa shvatim da nema dosta... Sebi ništa nisam kupio.

Branko Pantelić

Da li vam se dešavalo da nemate ni dinara u džepu?
- Sedimo Gordana i ja kod kuće deset dana, pa 11. dan pomislim kako treba da mrdnemo guzicom, mladi smo. Ali kud ćemo bez kola? Izađemo na Ibarsku i stopiramo. Doguramo do Vrnjačke Banje i sednemo u baštu hotela. Konobar me pita šta ćemo da večeramo, kažem ja neću ništa, muči me stomak, a u stvari nemam para. U povratku doguramo do Lađevca. Dva sata iza ponoći, a do kuće još sedam kilometara. Na kraju stane jedan kamiončić, kabina puna i čovek kaže: "Žao mi da stojite na cikotini, možete pozadi, ali da znate da sam ja terao u Kraljevo prasad da prodam."

Pamtim gumenu loptu

Da li je vaše detinjstvo u Mrčajevcima bilo teško ili ste lepo živeli?
- Ne potičem iz bogate familije, ali sam rastao bezbrižno. Pamtim kad mi je pokojni otac kupio gumenu loptu, koja je vrištala kad odskače. To je bila radost. Sećam se i tuge kad je odskočila na ružu i probušila se.

Da li ste se posle, na vrhuncu slave, bahatili s parama?
- Na vreme sam naučio lekcije i dobio "šamar" od života koji me je otreznio. Dođem u Beograd i platim turu pića, na primer 5.000 dinara, i onda se vratim u Mrčajevce, a strina me pita da li mogu da joj dam hiljadu dinara do prvog. To je prizemljenje. Ja mrzim pare. One menjaju ljude, a od nekih prave čudovišta.

Jeste li nekad pomislili da napustite pevanje?
- Kad sam se vratio 1978. godine iz vojske, nisam postojao na mapi. Rekao sam Gordani: "Ajde da damo meni šansu u ovom zanatu još dve godine, ako ništa ne bude, tražiću nešto drugo." Krajem godine izdam "Vino točim, a vino ne pijem" i sve krene.

Izvor: http://informer.rs/zabava/estrada/107191/SOK-MIROSLAV-ILIC-Hocu-vratim-nacionalnu-penziju-TIH-DINARA-NISTA-ZNACI

09:14:00

A

(FOTO) ZBOG JEDNOG DETALJA na fotki svoje žene u spavaćoj sobi, muž je smesta ZATRAŽIO RAZVOD!

Jedna takva ovih dana kruži internetom, a na prvi pogled deluje kao sasvim obična fotka žene, koja teško da može da izazove bilo kakve probleme

srbijadanas/informer.rs 09. 12. 2016. 09:06 0

Shutterstock

Muž je, navodno, bio na službenom putu, te je zatražio od žene da mu pošalje jednu fotografiju, a jedan detalj na njoj bio je dovoljan da smesta zatraži razvod braka.

(VIDEO) DEVOJKA KOJA JE PRODAVALA NEVINOST DOBILA PONUDU! Ovog biznismena nije mogla da odbije!

(VIDEO) AKO IMATE STRAH OD LETENJA! Aerodrom u San Francisku zaposlio svinju!

Pa, ljubavnik se nije dovoljno dobro sakrio ispod kreveta, te je suprug mogao da primeti njegovu ruku koja viri ispod kreveta.

  • TAGOVI
  • fotografija
  • ljubavnik
  • preljuba
  • Muz
Izvor: http://informer.rs/magazin/zanimljivosti/107179/FOTO-ZBOG-JEDNOG-DETALJA-fotki-svoje-zene-spavacoj-sobi-muz-smesta-ZATRAZIO-RAZVOD

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com