TRIKOVI! Kako da vam jaja ne puknu tokom kuvanja?

Svakoj domaćici se dogodilo da jaja tokom kuvanja popucaju, ali uz pomoć samo jedne namirnice skuvaćete jaja bez muke

magazin.ba 17. 08. 2016. 13:28
76022_jaja-reuter_f.jpg?1471433245

Reuters

Kuvana jaja su prilično hranjiva i veoma ih je lako  pripremiti. Međutim, često se desi da ljuska tokom kuvanja jaja pukne i da se njihov ukus i izgled zbog toga promeni.

Ovo je jedan jednostavan trik, koji vam neće oduzimati vreme, a moćićete izbeći ono što vam najviše smeta prilikom kuvanja jaja.

Samo dodajte malo limunovog soka u šerpu u kojoj kuvate jaja i ljuska sigurno neće pucati tokom kuvanja. 

ŠTA ĆEMO ZA RUČAK? Tikvice sa sirom

Takođe, važno je da jaja koja kuvate ne budu tek izvađena iz frižidera, a i potrudite se da u posudi za kuvanje nema puno jaja, kako se ne bi polupala.

SLANE ĐAKONIJE Fritata od slanine i brokolija

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com