Svakoj domaćici se dogodilo da jaja tokom kuvanja popucaju, ali uz pomoć samo jedne namirnice skuvaćete jaja bez muke
magazin.ba 17. 08. 2016. 13:28
Izvor: Informer.rs
Reuters
Kuvana jaja su prilično hranjiva i veoma ih je lako pripremiti. Međutim, često se desi da ljuska tokom kuvanja jaja pukne i da se njihov ukus i izgled zbog toga promeni.
Ovo je jedan jednostavan trik, koji vam neće oduzimati vreme, a moćićete izbeći ono što vam najviše smeta prilikom kuvanja jaja.
Samo dodajte malo limunovog soka u šerpu u kojoj kuvate jaja i ljuska sigurno neće pucati tokom kuvanja.
ŠTA ĆEMO ZA RUČAK? Tikvice sa sirom
Takođe, važno je da jaja koja kuvate ne budu tek izvađena iz frižidera, a i potrudite se da u posudi za kuvanje nema puno jaja, kako se ne bi polupala.
Podijeli ovo:
loading...
Objavi komentar