(FOTO/VIDEO) Evo zašto Rijana NIJE POLJUBILA Drejka na sceni!

U toku dodele MTV nagrada, reper je izjavio ljubav svojoj bivšoj devojci, a ona mu nije dozvolila da je poljubi iako su svi očekivali da će uslediti pomirenje na sceni

Informer.rs 30. 08. 2016. 12:08
105048_rijana-drejk-youtube-2_f.jpg?1472

screenshot

Mnogi su se pitali zašto je Rijana odbila da poljubi Drejka na sceni u toku dodele MTV nagrade kada joj je istom prilikom i izjavio ljubav. Reper je održao veoma dug govor u kom je imao samo reči hvale kada je lepotica sa Brbadosa u pitanju, međutim kada je pokušao da dotakne njene usne, ona je to izbegla i samo ga je zagrlila.


(VIDEO) SIMULIRALE ORALNI SEKS NA SCENI Nastup pevačice i reperke koji nikog nije ostavio ravnodušnim!

Njena reakcija mnoge je iznenadila, posebno nakon što je objavila fotografiju uličnog panoa putem kog je joj je Drejk čestitao na fantastičnom nastupu uz opis:"Kad je poseban".  Međutim, otkriven re razlog ovakve reakcije popularne pevačice.


(VIDEO/FOTO) MTV NAGRADE! Bijonse razvalila, UZELA ČAK OSAM NAGRADA!

- Drejk mora više da se trudi kada je Rijana u pitanju, ali pogotovo ako želi bilo šta da uradi u javnosti. Ona bi sigruno volela da su se poljubili, ali ono što je sprečilo taj čin je njeno nepoverenje. Rijana ne želi da ga poljubi, a potom par nedelja kasnije da ga vidi kako ljubi drugu ženu. To bi za nju bilo jako bolno. Stvari između njih generalno stoje dobro. Međutim, ona nije spremna da bude zvanično sa njim. Osećanja se još uvek nisu slegla - rekao je izvor blizak prevačici za "Hollywoodlife".


(VIDEO) PIJANA RIJANA Malteritala osoblje restorana

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com