HAOS ZBOG NATE! Glumci ogorčeni što "pevaljka" igra u mjuziklu!

Nataša Bekvalac je dobila ulogu Drage Mašin u mjuziklu "Tajna Crne ruke", reditelja Ljubiše Ristića

mondo.rs/informer.rs 31. 08. 2016. 13:12
98221_16-nata-1_f.jpg?1472641676

Ivan Dobričić

Pevačica će u svom pozorišnom debiju dobiti priliku da deli scenu sa Svetozarom Cvetkovićem, Radom Đuričin, Darom Džokić, Tanjom Bošković i Vlastom Velisavljevićem, koji su već igrali u ovom spektaklu krajem osamdesetih godina 20. veka.

Ko je bila Draga Mašin

105213_kraljica-draga-i-kralj-aleksandar

Draga Mašin je bila dvorska dama, a kasnije srpska kraljica koja je ubijena u Majskom prevratu zajedno sa suprugom Aleksandrom Obrenovićem. Njihovom braku su se svi protivili, jer Draga nije bila "plave" krvi, ali je Obrenović bio odlučan da provede život sa njom. Zbog toga ga se majka kraljica Natalija javno odrekla!

Međutim, Natašin angažman izazvao je revolt među pojedinim glumcima i glumicama, koji smatraju da njoj nije mesto na pozorišnoj sceni...

- To je isto kao da Boris Tadić igra Dragu Mašin. Ćutanjem jedino mogu da izrazim protest - rekao je Goran Sultanović, jedna od prvih zvezda mjuzikala za Kurir.


BAHATA NATA! Divljala po hotelu, urlala na konobare: ZNATE LI VI KO SAM JA?!

- Postoje fakulteti koje bi glumci trebalo da završe. U Srbiji ima barem pet odličnih glumica koje bi to fantastičo uradile, ali su očigledno bitna neka druga merila i kriterijumi. Nataša je lepa žena, ali nije školovana za to! Sve i da se samo slika i da se od nje ne zahteva dramski momenat, nije joj mesto u mjuziklu - istakla je glumica i profesorka na FDU Branka Pujić.

- Iskreno, mene više ništa ne može da začudi u ovoj zemlji. Najbolje bi bilo da dođu ove s Farme, to su veoma talentovane devojke, možda bi mogle da konkurišu Nataši. Idealna podela, bravo! - ironičan je bio Feđa Stojanović.

Međutim, nisu svi glumci bili protiv uloge koju je umesto glumice dobila pevačica...


NATAŠA O PRESELJENJU U BEOGRAD: Novi Sad je počeo da me osuđuje, pa sam morala da odem!

- Glupo je pljuvati kad ne znam zašto je reditelj izabrao baš nju. Ima i glumaca koji pevaju, igraju i vode emisije, pa ni tu ne vidim problem - istakao je Bane Trifunović, dok je Branislav Lečić rekao da "reditelj ima pravo da uzme i čistača sa ulice, političara, a i neku zvezdu", kada je bilo koja uloga u pitanju.

Anketa

INFORMER.RS

Da li je Nataši bekvalac mesto u pozorištu?

loading.gif

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com