ŠOKIRALA SVE NA MTV DODELI NAGRADA! Priča gole trudnice sa crvenog tepiha!

Do sada prilično anonimna Lora Perlongo je sa svojim dečkom na dodelu MTV VMA nagrada došla s obnaženim trudničkim stomakom i grudima, a "zaštitu" joj je pravio samo otkopčan sako

24sata.rs/informer.rs 30. 08. 2016. 14:11
105069_nev-i-trudnica_f.jpg?1472558960

instagram

Kreativni tvorac emisije "Catfish" Nev Šulman je na dodelu došao sa trudnom verenicom Lorom. Njih dvoje su savršeno uklopili autfite, ali u centru pažnje su ipak bili njen golišavi stomak i grudi. Društvene mreže su se naravno usijale od kritika na Lorin račun. 

Ona ima 30 godina.

(FOTO/VIDEO) Evo zašto Rijana NIJE POLJUBILA Drejka na sceni!

Perlongova je kopirajter i kreativni direktor, diplomirala je 2007. na univerzitetu u Bostonu.

- Nisam udata. Dobro zarađujem, ali to je uvek lova koju uzmem po jednoj tezgi. Definitivno nemam (ili ne želim) stalni posao. Nisam spremna ni figurativno ni bukvalno da "umrem". Zaista nemam sobu koja liči na dnevni boravak. Mogla bih da je imam? Užasna konfuzija - napisala Lora je pošto je saznala da je trudna.

Kako razmišlja buduća mama milenijalac, najbolje dočarava sledeće poglavlje Lorine priče.

- Moj dečko i ja smo se pitali i preispitivali o svim klišeima, ali važna pitanja koja postaviš sebi kada odlučuješ da li želiš da doneseš novu osobu na ovaj svet su: da li možemo da ga podižemo psihički, emotivno, finansijski?  Da li to želimo? Da li smo srećni i uzbuđeni zbog toga? Da! Da! Dadadadada!

(VIDEO) ZGRABIO MIKROFON PA NE PUŠTA! Reperov govor na MTV dodeli nagrada trajao skoro sedam minuta!

Ali takođe sam sebi postavljala i neka jako sebična, milenijalska pitanja. Da li smem da imam prijateljice koje nisu mame? Da li moram da na Internet postavljam drugačije stvari? Da li ću postati nezanimljiva u stvarima koje nisu moja beba? Odgovori na ova pitanja su varirali od "molim te ne" do plača. 

(FOTO) TRIJUMFI I SVAĐE SA STILISTIMA! Odevne kombinacije koje su obeležile dodelu MTV nagrada!

Posle nekoliko proplakanih noći u praznoj kadi, odlučila sam. Nisam verovala da treba da uskratim sebi dugo željeno iskustvo zbog stereotipnih zapažanja kako majčinstvo treba da izgleda. Možemo to da uradimo na naš način. Zar ne? Nev i ja. I drugi parovi. Druge mame. Naša generacija. Tako je, zar ne?! - napisala je ova interesantna mlada žena.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com