(FOTO) NAJKONTRAVERZNIJA KNJIGA SVIH VREMENA! Madona kao pornićarka!

Jedna od najkontroverznijih knjiga u vezi sa pop kulturom je Madonina iz 1992. godine koju je objavila pod nazivom "Sex"

tračara.com 17. 08. 2016. 14:05 -- 14:09h
75792_ap-ap_f.jpg?1471435497

AP/photo

Američka javnost nije blagonaklono gledala na to što jedna od vodećih zvezda objavljuje knjigu erotskih fotografija (što uključuje orgijanje u hotelskim sobama, po barovima burleske, pa čak i na ulicama Njujorka i Majamija), ispraćenu eksplicitnim poemama, esejima i pričama. Vatikan se više puta oglašavao kako bi upozorio vernike da ignorišu tu bizarnu knjigu koja promoviše sado-mazohizam i prikazuje simulaciju heteroseksualnog i homoseksualnog odnosa, kao i anilingus.

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDE

Kritičari, pa i brojni fanovi pop ikone, su smatrali da je ovoga puta otišla predaleko. Drugi su tvrdili da je ovo unikatno delo postfeminističke umetnosti. Treći su se zgražavali, ali su osećali neodoljivu potrebu da daju jedan dolar kako bi u nekoj od knjižara na minut prelistali na brzinu šta se to nalazi u knjizi koja je, i bez promocije, izazvala takvu pomamu i žučne rasprave. 

Rezultat cele te medijske prašine bio je prodatih milion i po primeraka za samo 3 dana. Da stvar bude pompeznija, knjižica od 128 strana koštala je neverovatnih 50 dolara (prema današnjem kursu 84). Iako je naslovna strana sadržala samo naslov (bez ikakve fotografije) ispisan na aluminijumskoj podlozi, svi su hteli da vide šta se to krije unutra. 
 

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com