PONOĆNA JEZA! Horor filmovi na Filmskom festivalu u Pančevu

Od 7. do 11. septembra u Pančevu će treći put biti održan filmski festival, na kojem su horor filmovi svrstani u poseban program - “Ponoćna jeza”, koji je prethode godine bio jedan od najposećenijih i najuzbudljivijih progama

Tanjug 17. 08. 2016. 15:44
34667_bios_f.jpg?1471441485

Tanjug

Svako veče u ponoć, u bioskopu “Apolo” Doma omladine Pančevo, ljubitelji ovog žanra moći će će besplatno da pogledaju jedan od pet horor filmova, po izboru reditelja Džulijana Ričardsa.

Za ovogodišnji festival, Ričards je odabrao italijansko-argentinski film “Frančeska”, najbrutalniji film iz Meksika, koji je zabranjen za mlađe od 18 godina “Atroz”, američku “Kliniku straha”, zatim niskobudžetni, atmosferični omaž klasičnim hororima s kraja 20. veka “Beyond the Gates” i domaći film “Otvorena” Momira Miloševića. 

Osim ove kategorije, Pančevački filmski festival obuhvata još pet programskih celina, brojne prateće programe - koncerte i izložbe, saopštili su organizatori.

Ovaj festival je međunarodni takmičarski festival autorkskog dugometražnog i kratkog filma, koji organizuju mladi filmski radnici i umetnici iz Pančeva i okoline, u saradnji sa Domom omladine Pančeva i Kulturnim centrom grada, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i Grada Pančeva.
 

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com