I ĆAZIM SE OMRSIO?! Ana i Rasta prvu bračnu noć proveli u hotelu NJENOG BIVŠEG LJUBAVNIKA!

I ĆAZIM SE OMRSIO?! Ana i Rasta prvu bračnu noć proveli u hotelu NJENOG BIVŠEG LJUBAVNIKA!

Pevačica i njen novopečeni suprug sinoć su imali zakazan nastup u Poreču, kod bivšeg dečka lepe Paraćinke

A. Milić - A. Jovanović 29. 07. 2016. 20:28 -- 09:18h
100169_ana-i-rasta_f.jpg?1469813516

Pink.rs

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić poznatiji kao Rasta Kavali juče su se tajno venčali u opštini Voždovac. Kako Informer saznaje, prvu bračnu noć proveli su kod pevačicinog bivšeg dečka Ćazima Osmanija.

Ana se nije udala za Rastu jer je trudna već zato što se vole
Ljilja, pevačicina spremačica

Novopečeni mladenci imali su sinoć zakazan nastup u klubu kontroverznog albanskog biznismena "Palaco" u Poreču, a svadba im definitivno nije bila dovoljan razlog da pomere koncert. Oni su po planu trebali i da prespavaju u Ćazimovom hotelu, i to na njegov račun.

Mladenci su odmah posle venčanja otišli do Aninog stana na Voždovcu da se presvuku, a zatim su krenuli kolima za Hrvatsku. Ekipi Informera su umakli za desetak minuta, a Anina spremačica Ljiljana otkrila nam je da je pevačica bila presrećna.

(FOTO) PRVE BRAČNE FOTKE ANE NIKOLIĆ! Rasta je prava MUŠKARČINA!

100167_2_f.jpg?1469813539

Pink.rs

Ćazim sve platio

13728_cazim_ln.jpg?1469813607

Darko Cvetanović

Aninu i Rastinu prvu bračnu noć finansirao je njen bivši dečko Ćazim Osmani. On je platio mladencima honorare da pevaju u njegovom klubu, a obezbedio im je i jedan od najluksuznijih apartmana u svom hotelu.

- Upravo sam ih ispratila u Hrvatsku, tamo imaju zajednički nastup. Venčali su se samo u prisustvu kumova. Ni roditelji nisu bili u opštini. Tako su se dogovorili njih dvoje. Ni ja nikom nisam smela da pričam o venčanju, želeli su da bude tajno. Ana se nije udala za Rastu zato što je trudna, kako mnogi sad misle, već zato što se mnogo vole. Mnogo se lepo slažu i baš su srećni. Danas nisu hteli ni na ručak da odu posle venčanja, već su se samo presvukli u stanu i otišli na put - ispričala nam je njena kućna pomoćnica i dodala:

9 meseci su zajedno Ana Nikolić i Rasta Kavali

- Kad se pročulo da se venčala, Ana se lepo obukla ukoliko je kad krene na put uslikaju fotografi. Očekivala je da će biti ispred zgrade paparaca, ali nije. Baš šteta.

Ana je na venčanju nosila jednostavnu belu haljinu koju je kreirala Melina Džinović, dok je Rasta bio u crnom odelu. Njena kuma je bila kreatorka Tijana Todorović.

(FOTO) ŠOK VENČANJE! Ana Nikolić se TAJNO UDALA za Rastu!

(VIDEO) PRVI PLES ANE I RASTE! Pogledajte novopečene mladenace na sceni

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...
10:21:00

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com