NE ZAVARAVAJTE SE! Pet znakova da ste mu samo usputna stanica

Ženama je malo teže da budu s muškarcem ako joj se stvarno ne sviđa, ali muškarci, barem ako je verovati istraživanjima, nemaju problem s usputnim stanicama na putu do ljubavi

Index.hr 23. 11. 2016. 11:46
38472_ras_f.jpg?1479897918

Shutterstock

 Znakovi su najčešće jako očigledni, ali retko koja žena želi sebi da prizna da je upravo njena “ljubavna priča” upravo takva.

# Uvek je prezaposlen

Barem kad je u pitanju provođenje vremena s vam. Čak i Mark Zakerberg ima vremena za ljude do kojih mu je stalo, a ako vaš dečko ne može da odvoji sat vremena u danu samo za vas, verovatno mu samo nije dovoljno stalo.

# Ne upoznaje vas ni sa kim

Vaši sastanci se svode na nalaženje u vašem ili njegovom stanu, a upoznavanje roditelja ili prijatelja ne dolazi u obzir? On će vam možda reći da želi da vas čuva samo za sebe, ali svi znaju da zaljubljeni muškarac jedva čeka da upozna svoju devojku s ljudima koji su mu važni. Ako to odbija da uradi, niste mu važni.

IMA NADE I ZA NESAVRŠENE! Seks poze za one koji su nezadovoljni svojim telom!

NIJE BAŠ PRIVLAČNO! U ovih pet seksualnih mitova svi uzaludno veruju!

# Zatvoren je

Postoje muškarci kojima treba neko vreme da se otvore, ali zatvoreni muškarci su većinom zatvoreni samo zato što nemaju potrebu da se otvore nekome ko im je samo usputna zabava.

# Vi ste jedina koja inicira stvari

Ako se svako vaše druženje dogodi isključivo zato što ste to vi predložili, jasno je da je njemu manje-više svejedno hoćete li vas videti ili ne.

# Nikad ne zove, samo šalje poruke

Pozivi su u današnje vreme postali mnogo intimniji čin nego što su to bili u vreme kad nije bilo toliko opcija za slanje besplatnih poruka, a frajer koji baš nikad ne zove očigledno nije spreman za takav odnos.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com