ANABELA ZABORAVILA BATINE I UVREDE ZBOG PARA: Gagi i ja smo se ponovo okupili zbog novca!

ANABELA ZABORAVILA BATINE I UVREDE ZBOG PARA: Gagi i ja smo se ponovo okupili zbog novca!

Anabela Atijas priznaje da s bivšim mužem Gagijem Đoganijem, koga je svojevremeno optužila da se drogira i da ju je tukao, ponovo sarađuje zbog para

I. Gajić 30. 11. 2016. 22:27

Informer

Nekadašnji supružnici zakazali su za utorak uveče zajednički koncert u jednom beogradskom klubu, a lepša polovina grupe "Fanki Dži" ispričala nam je otkud to da su se posle svih ružnih reči ponovo zajedno našli na sceni:

- U početku nisam želela ponovo da zapevam sa Gagijem, međutim, posle dva-tri dana razmišljanja odlučila sam da prihvatim. Da nismo u okej odnosima, sigurno bih odbila. Cifra koju su nam ponudili organizatori koncerta bila je vrlo primamljiva - rekla je Anabela za naš list i objasnila kako će podeliti novac:

Honorar
Cifra koju su nam ponudili da održimo koncert je vrlo primamljiva
Anabela Atijas

- Gagi i ja smo se u dve rečenice dogovorili oko raspodele honorara. Najpravičnije je da se deli na ravne časti, pa smo tako i uradili. Mene novac nikad nije vodio u životu, nisam ni halapljiva po tom pitanju. Gagiju takođe ne treba puno para jer živi sam, a i pravi pesme koje prodaje "preko". Pošto ne mora da izdržava porodicu, nije mu potrebna ne znam koja svota novca.

Ovo je drugi put da Gagi i Anabela pevaju zajedno posle razvoda. Prvi put je bilo na koncertu "Volim devedesete" pre pet godina u beogradskoj Areni.

- Ne znam da li ćemo ikad više da nastupimo zajedno. Gagi radi mnogo dobre pesme, ima žicu za to, ali nema sreće sa pevačicama u grupi. Sve misle da je dovoljno da su lepe i da dobro pevaju, a ne mogu da se snađu u promociji i zasluže svoje parče hleba - smatra pevačica.
 

Izvor: http://informer.rs/zabava/estrada/105663/ANABELA-ZABORAVILA-BATINE-UVREDE-ZBOG-PARA-Gagi-smo-ponovo-okupili-zbog-novca

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com