OTKRIVA JEZIVU ISTINU O UBICI JELENE MARJANOVIĆ: Vesna Rivas gledala u karte!

Folk pevačica, rijaliti zvezda i proročica Vesna Rivas odlučila je da se oglasi povodom smrti Jelene Marjanović, čiji ubica još uvek nije pronađen

srbijadanas.com/Informer.rs 02. 09. 2016. 18:07
85511_vesna-rivas_iff.jpg?1472832763

printscreen

Kao što smo već imali priliku da se uverimo, Vesna ima moć gledanja u karte, u potrazi za istinom, a mnogo puta joj se posrećilo.

CECA POTVRDILA ČARŠIJSKE PRIČE! Otkrila KADA i ZAŠTO su se rastali Anastasija i Kostadin!

Vesna očekuje ispade ekstremista u narednom periodu u regionu, ali ipak ne očekuje da će u našoj zemlji do rata ipak doći. Ona smatra da region ide ka velikim podelama i da će Bosna uskoro biti podeljena, odnosno da će se na Balkanu formirati tri velike države - velika Srbija, velika Hrvatska i Albanija, ali je na mukama samo zbog jednog pitanja - ko je ubica Jelene Krsmanović iz Crvenke.

92011_euro02-public_iff.jpg?1472832238

Informer

(VIDEO) PREBOLELA BIKOVIĆA! Izgleda da se ljubav sa filma prenela u realnost!

- Definitivno je muškarac u pitanju. Definitivno je neko ko je imao neku operaciju na glavi ili oko glave i vrata. Imam stalno tu viziju. I to je neko ko je odbijen, da li u poslovnom smislu ili nešto drugo, ali za nešto je odbijen, zbog čega je ugrožen i besan. Ne znam zašto ne istražuju. Mislim da je poznat i porodici. Ja samo znam da se krupne stvari koje talasaju masu obično čuvaju da se saopšte kada su neke velike krize u državi - kaže Vesna.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com