BIVŠA DEVOJKA BRANI BREDA: Ne verujem da se desilo išta agresivno!

Bivša devojka Breda Pita Elizabet Dejli (55) prokomentarisala je njegov razvod od Anđeline Džoli i sve što se piše o njemu

pink.rs/informer.rs 28. 09. 2016. 15:04
37613_brada_f.jpg?1475067745

AP photo

– Sudeći po svim njegovim bivšim vezama, ne verujem da se desila neka velika drama koja je izazvala raskid. Ne verujem da se desilo išta agresivno – istakla je Elizabet.

Pošto se pisalo o tome da je nasrnuo na njihovog sina Medoksa, Elizabet je prokomentarisala svoj odnos sa Bredom i njegov karakter.

ŠMEKER! Muž Dženifer Aniston o razvodu Breda i Anđe: Ljudi trenutno prolaze kroz loš period, a to su strašne stvari!

– Bred nije agresivan uopšte. Nisam se družila sa njim i ne znam okolnosti, ali  znam da se Bred tako ne ponaša. On je veoma prizeman, uvek je bio smiren i nežan – rekla je ona.

DA NIJE UPOZNALA BREDA BILA BI SA NJIM! Anđelinu teši kolega kojeg obožava!

Elizabet, koja živi u Los Anđelesu, i Bred su bili zajedno 1989. godine, kada se on tek probijao u Holivudu, a posle raskida su ostali u prijateljskim odnosima. Ponovo su se sreli tokom snimanja filma “The Mexican”, u kom je on glumio s Džulijom Roberts.

Posle raskida on je počeo da se zabavlja sa Džulijet Luis.

– Bred i ja smo bili bliski prijatelji dugo, pre nego što se zabavljao sa Džulijet. Uvek je bio pažljiv i darežljiv. Od premijere filma nisam pričala sa njim, jer on ne živi ovde. On je u potpuno drugom svetu, ne u Holivudu – rekla je ona.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com