KATARINA RADIVOJEVIĆ O LJUBAVI S RUSKIM MILIJARDEROM: Ne bih se kačila s Putinom, pre bih mu bila u milosti!

KATARINA RADIVOJEVIĆ O LJUBAVI S RUSKIM MILIJARDEROM: Ne bih se kačila s Putinom, pre bih mu bila u milosti!

Katarina Radivojević kaže da nije dovoljno hrabra da bi bila u ljubavnoj vezi sa Mihailom Hodorkovskim, velikim kritičarem najmoćnijeg svetskog lidera

J. Bogdanović 30. 09. 2016. 20:24
109482_kata_f.jpg?1475255089

Public

Katarina Radivojević tvrdi da ni u ludilu ne bi bila u vezi s Mihailom Hodorkovskim, ljutim neprijateljem ruskog predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina!

Lepa glumica, koja je nedavno otkrila da je zamrzla jajne ćelije da bi mogla da zatrudni kad pronađe muškarca svog života, demantuje da je u ljubavi sa velikim kritičarem najmoćnijeg svetskog lidera, kao što se spekuliše.

KATARINA RADIVOJEVIĆ U VEZI SA PUTINOVIM NEPRIJATELJEM! Ruski tajkun odlepio za srpskom glumicom!

Slovenska duša

Udaću se iz velike ljubavi

Na našu opasku da je zanimljivo što je mediji spajaju s Rusima dok ona teži "američkom snu", Katarina kroz smeh odgovara:
- Imam slovensku dušu i srpski temperament, a američki san. Čija ću snajka biti, samo bog zna. Kao Srpkinja sa američkim državljanstvom znam sigurno da ću se udati iz velike ljubavi!

Katarina priznaje da nije toliko smela da bi se kačila sa jednim Putinom!

- Zar mislite da sam toliko hrabra? Nikada ne dajem komentare o aferama, ni o muškarcima s kojima su me dovodili u vezu, pa bih se toga pridržavala i ovaj put. Mogu samo da kažem: ne bih se baš kačila s Putinom, pre bih da mu budem u milosti - kaže Katarina za naš list.

Čuvena televizijska Zone ističe da se veoma divi prvom čoveku Rusije:

- Volela bih da je barem jedan naš državnik uradio desetinu onoga što je Putin učinio za rusku kinematografiju. Njihovi glumci od projekta mogu da kupe stan, doduše u Crnoj Gori, a mi tek pristojan automobil - dodaje umetnica.

OTKUCAVA JOJ BIOLOŠKI SAT Katarina Radivojević: Zamrzla sam jajne ćelije!

Zelena karta na lutriji

Ko sme?
Zar mislite da sam toliko hrabra da budem protiv Putina?
Katarina Radivojević

Bez obzira na to što podržava Putina, Katarina za sada ne razmišlja o ruskom pasošu:

- Nemam ni američki pasoš još, samo zelenu kartu koju sam dobila na lutriji. Nikad nisam razmišljala o ruskom pasošu. Zeleni karton mi se jednostavno desio, kupila sam tiket... - iskrena je glumica, koja ne isključuje mogućnost da se jednog dana skrasi i kraj nekog tipičnog Balkanca:

- Ništa više ne mogu da tvrdim i smatram. Život me je toliko puta demantovao. Kada se desi prava ljubav, nema ni predrasuda ni pravila - priča Radivojevićeva.

KATARINA RADIVOJEVIĆ PRIZNALA: Nisam uspela u Holivudu!

Putin pomilovao Mihaila

Naftnog tajkuna Mihaila Hodorkovskog, koji je deset godina bio u zatvoru zbog utaje poreza, pronevere i zloupotrebe, pre tri godine pomilovao je predsednik Rusije Vladimir Putin. Za nekadašnjim vlasnikom giganta "Jukos" raspisana je poternica, jer se sumnja da je naručilac ubistva gradonačelnika Neftejuganska Vladimira Petuhova, a optužen je i za ubistvo još dve osobe. Mihail je po izlasku iz zatvora obećao da se neće baviti politikom, a prema pisanju nemačkog lista "Špigl", još se ne zna gde je završilo njegovo bogatstvo, koje je procenjeno na osam milijardi dolara.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com