(FOTO) SRPSKI ESKOBAR KOSMAJAC OTKRIO ZA INFORMER: Toma Zdravković mi je pevao na uvce!

(FOTO) SRPSKI ESKOBAR KOSMAJAC OTKRIO ZA INFORMER: Toma Zdravković mi je pevao na uvce!

Dragoslav Kosmajac, poznatiji kao "Srpski Eskobar", otkrio da mu je legendarni Toma Zdravković često pevao na uvce

Ivan Gajić 30. 09. 2016. 22:20
109913_kosm_f.jpg?1475256607

Žarko Radovančev

Dragoslav Kosmajac, čovek označen kao najveći narko-bos u Srbiji, otkriva za Informer da mu je Toma Zdravković često pevao na uvce! "Srpski Eskobar" uživao je u sredu na koncertu posvećenom čuvenom boemu u beogradskoj Kombank areni.
 

109911_18-kosmajac-novinar_if.jpg?147525

Žarko Radovančev

ISĆASKALI SE Kosmajac i novinar Informera

Ekskluzivno za naš list Kosmajac je progovorio o druženju sa legendarnim muzičarem.

Legenda
Toma Zdravković je bio i ostao nezamenljiv
Dragoslav Kosmajac

- Toma Zdravković mi je otpevao toliko pesmama! Teško mi je da izdvojim jednu, sve ih puno i podjednako volim. Ne mogu da se odlučim koja mi je omiljena - kazao nam je Kosmajac.

Kontroverzni biznismen koji retko ide na javna događanja nije želeo da propusti koncert koji je organizovan povodom 25 godina od smrti Zdravkovića. Kosmajac dodaje da je najveći boem stare Jugoslavije za njega neprevaziđena legenda.

(FOTO) NARKO KOSMAJAC GLAVNI BAJA U ARENI! Neočekivani gost na koncertu u čast Tome Zdravkovića!

109901_18-lepa_f.jpg?1475256656

Žarko Radovančev

Lepa Lukić i dalje ljuta na Silvanu

Lepa Lukić ni danas nije zaboravila na rivalstvo sa legendarnom pevačicom Silvanom Armenulić. Kada je voditelj Vanja Bulić najavio kraljicu narodne muzike, rekao je da će izvesti pesmu "Šta će mi život bez tebe dragi", koju je Toma Zdravković napisao specijalno za Silvanu. Lepa je odmah negodovala i ispravila ga: "Reci samo da je Toma napisao tu pesmu" i zapevala čuvenu baladu. Kraljica narodne muzike i Silvana Armenulić su sedamdesetih godina bile dve najpopularnije pevačice.

- Došao sam na ovaj koncert da se opustim. Toma Zdravković je bio i ostao nezamenljiv - rekao nam je ljubazno Dragoslav, koji je Tomine najveće hitove pratio iz lože, a društvo su mu pravili brojni prijatelji sa kojima je nazdravljao celo veče.

Uz najlepše balade slavnog pevača uživali su još i proslavljeni košarkaš Saša Danilović, Željko i Jovana Joksimović i glumac Ivan Bekjarev. U spektaklu koji je organizovao Bane Obradović učestvovalo je više od 50 izvođača, među kojima su Aca Lukas, Ana Bekuta, Halid Bešlić, Aco Pejović, Marko Bulat i mnogi drugi.

(FOTO) RAKIJA U ČAST KRALJA KAFANA! Održan pomen povodom 25 godina od smrti Tome Zdravkovića!

Darko Lazić pobesneo zbog parkinga

109878_jms-2625_f.jpg?1475256710

Žarko Radovančev

Darko Lazić je na koncert stigao sa suprugom Anom Sević. Pevač je pobesneo jer mu obezbeđenje nije dozvolilo da se parkira ispred Arene pošto je to mesto bilo rezervisano za nekog drugog.
- Uvek sam mogao da se parkiram ovde. U čemu je problem? Nikad nije bilo rezervisano - raspravljao se Lazić.
Posebno je pobesneo kada je video da je obezbeđenje propustilo suprugu Ace Lukasa Sonju da stane na mesto na koje je on bacio oko.

Bane i Kaća se kulirali na koncertu

109865_jms-2483_f.jpg?1475256771

Žarko Radovančev

Nekadašnji ljubavnici Bane Janković i Katarina Živković kulirali su se u sredu uveče na koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću. Maneken je u beogradsku Kombank arenu došao sa devojkom Mirjanom i pratio koncert iz lože, dok je pevačica tražila da sedne što dalje od njega, pa je sa drugaricama bila smeštena na tribinama.

Merima: Slavim raskid sa Krmivojem

109902_18-merima_f.jpg?1475256828

Žarko Radovančev

Merima Njegomir nam je priznala da se oseća bolje nego ikada posle raskida sa biznismenom Dragoljubom Markovićem, vlasnikom "Krmivo produkta".
- Ja sam srećna i zadovoljna žena i večeras slavim svoju slobodu. Ponosna sam na svoju decu, unučiće i karijeru - poručila je pevačica.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com