Ruskinja prodaje nevinost: Prelijepa djevojka objavila svoje fotografije i cijenu!

Studentkinja Arijana (20) iz Rusije, oglasila je na internetu svoju nevinost, čijom prodajom planira da finansira studije u inostranstvu. Lijepa Ruskinja procijenila je svoju čednost na 130.500 funti, što je oko 152.000 eura, ali to je samo početna cijena, od koje kreće licitacija.

ariana-prodaje-nevinost-3

Svoj oglas postavila je na jednom od sajtova za poslovnu pratnju, nakon što je pokušala na razne načine da nabavi novac za fakultet i shvatila da je ovaj najefikasniji.

– Mnogi studenti se muče zbog novca, pa moraju da rade dok studiraju, ne bi li isfinansirali svoje obrazovanje. Ja želim da studiram medicinu u inostranstvu, što će biti vrlo skupo, baš kao i životni troškovi – kaže Arijana.

ariana-prodaje-nevinost-1

Ova djevojka navodi i to da njeni roditelji ne znaju na koji način ona pokušava da obezbijedi novac za to, ali da neće imati problem da im objasni, ukoliko saznaju. Ona u ovom poduhvatu nije usamljena: njena najbolja drugarica Lolita takođe je shvatila da je ovo najbrži način sticanja novca, a njena nevinost košta isto koliko i Arijanina.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Novi.ba

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com