(FOTO/VIDEO) ŽURKA ZA PAMĆENJE! Glamuroznom zabavom TV Pink proslavio 22 godine dominacije!

(FOTO/VIDEO) ŽURKA ZA PAMĆENJE! Glamuroznom zabavom TV Pink proslavio 22 godine dominacije!

Dominacija je potvrđena! TV Pink, jedan od najvećih medijskih brenova u Jugoistočnoj Evropi, obeležila je 22 godine postojanja glamuroznom žurkom u Klubu privredika

informer.rs 29. 09. 2016. 22:26
109697_pink2_f.jpg?1475179835

informer

Žurka za pamćenje, koja je okupila oko 2.000 zvanica, poznatih političara, estradnih umetnika i sportista, organizovana je u stilu dvadesetih godina prošlog veka, a inspiracija je bila film “Veliki Getsbi”.

Prvi je stigao najuticajniji medijski mag, Željko Mitrović, sa porodicom - suprugom Milicom Mitrović i ćerkama Kristinom i Andreom Mitrović.

109696_pink1_f.jpg?1475180433

informer

Crvenim tepihom prošetali su i Biljana Obradović, Jelena Tomašević, Lea Kiš i Ivan Kurtić, Radoš Bajić i Bojan Marović.

Bez konkurencije!

RTV Pink osnovao je danas najuticajniji televizijski mag Željko Mitrović, 16. septembra 1994. godine, kao prvu televiziju u Srbiji čija se programska šema sastojala od, isključivo zabavnog programa.

U okviru Televizije Pink tokom devedesetih je osnovana i muzičko-izdavačka kuća "City Records", pod čijim imenom su neke od najvećih zvezda objavile albume.

Ružičasta televizija se danas može pohvaliti jednim od najjačih informativnih programa, dok je u sferi zabave neprikosnovena.

Zatim su na glamuroznu proslavu došli i Marko Bulat sa suprugom Marijom, jedna od najpopularnijih Pinkovih zvezdica, Mateja Vukašinović, Bora Đorđević i Tanja Savić.

- Prvo da kažem da je sve organizovano vrhunski. Doček je bez premca, zaista. Verujem da je Milica sve ovo osmislila. Drago mi je što sam ovde i uvek ću se rado odazvati pozivu - rekla je Tanja.

Među zvanicama su i pop pevačica i članica žirija najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", Goca Tržan, koja je stigla je u pratnji supruga Raše Novakovića, i iskoristila je priliku da najgledanijoj televiziji uputi čestitke.

- Sumnjam da vam se neka želja nije ispunila za ove 22 godine, ali eto, želim vam da nastavimo da haramo zajedno, da nastavimo da nižemo uspehe. Rasli smo zajedno, i neka zajedno i ostarimo. Budite i dalje najbolji i najgledaniji - rekla je Goca.

109701_pink4_f.jpg?1475180531

informer

Slavlju najgledanije televizije pridružio se i sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović.

Na žurku su došla i poznata TV lica ove televizije, voditeljke Nacionalnog dnevnika, Bojana Lilić i Tanja Rađenović, ali i voditeljka emisije "Ja to tako", Ivana Baltić.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com