OTKRIVAMO, SERGEJ KASIRKU SPASIO OD BATINA! Glumac hrabro savladao nasilnika!

Sergej Trifunović se zatekao u jednoj od prodavnica "Idea" kada je muškarac fizički nasrnuo na prodavačicu. Sprečio je veći incident i pozvao policiju

E. I. 11. 11. 2016. 18:37
116732_serg_iff.jpg?1478885260

Informer

Popularni glumac Sergej Trifunović pre dva dana spasao je kasirku od žestokih batina u jednoj od prodavnica "Idea" u centru Beogradu. Glumac se našao u marketu kada je nasilnik fizički nasrnuo na prodavačicu.

Kako saznaje Informer, Trifunović je sprečio nervoznog kupca da povredi kasirku, a zatim je pozvao policiju.

Kako ste, bre, to saznali? Pa je l' vi znate i kada mi nestane vode u stanu?
Sergej Trifunović

- Sergej redovno kupuje u "Idei", pa se i u sredu zatekao tu kada je neki čovek iz nepoznatih razloga nasrnuo na kasirku i udario je. Taj besni čovek je počeo da urla, mlati rukama i nogama. Udario je tu nesrećnu ženu, pa je onda počeo da šutira stvari po radnji i ruinira lokal - počinje priču za Informer izvor koji se našao na licu mesta.

Kako se sve to brzo odigralo, glumac je odmah reagovao i sprečio nasilnika da teže povredi kasirku.

- Sergej je prvo bio šokiran, ali se brzo pribrao pa je skočio na agresivnog muškarca. Pokušavao je da ga obuzda, ali je on bio bahat i grub. Šutirao je ljude oko sebe, bacao proizvode. Trifunović je bukvalno kasirku spasao batina. Unakazio bi je da on nije reagovao. Žena je bila veoma potresena, nije mogla da dođe sebi - kaže naš sagovornik.

SERGEJ SE POKAJAO: Posla skandala glumac poslao poruku Vanji!

Glumac je zatim pozvao policiju, koja je uhapsila napadača.

Radnik "Idee" završio na VMA zbog povreda

Radnik prodavnice "Idea" završio je u bolnici zbog povrede ruke koju mu je naneo nasilnik. On je takođe želeo da zaštiti koleginicu od napadača, pa je završio sa lakšim povredama.
- Kada je agresivni muškarac napao prodavačicu, on je skočio da odbrani koleginicu. Tom prilikom je povredio ruku, zbog čega je završio na beogradskom VMA - rekao je izvor Informera.

- Trifunović je pozvao policiju i sačekao da patrola dođe. Ubrzo se pojavilo osam policajaca. Oni su jedva savladali tog napadača. I pred policijom je bio agresivan i grub. Oni su saslušali svedoke, a zatim su uhapsili nasilnika. Bilo je kao na filmu, bukvalno - objašnjava izvor Informera.

Naš sagovornik objašnjava da je kasirka bila neizmerno zahvalna glumcu i da su svi u marketu gledali Sergeja kao heroja.

- Neverovatno je kojom se to brzinom odigralo i kako ga je Sergej brzo savladao i smirio situaciju. On generalno važi za nezgodnog i konfliktnog čoveka, ali je u ovoj situaciji postupio baš zrelo i pribrano - kaže naš izvor.

Pozvali smo Trifunovića da bismo sa njim porazgovarali o incidentu, ali on nije bio raspoložen za priču.

- Kako ste, bre, to saznali? Pa je l' vi znate i kada mi nestane vode u stanu? Neću da pričam o tome - rekao nam je, gle čuda, veoma ljubazno Sergej Trifunović.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com