ESTRADNA SKANDALČINA! Otišao iz FANTASTIK BENDA i pokušava da im otme ime!

Gostovanje pevača Bece u emisiji Amidži šou izavalo je pravu buru među članovima popularnog benda koji su bili šokirani njegovom izjavom da on i dalje koristi ime Fantastik

M. Badjuk 11. 11. 2016. 15:33

116693_4_f.jpg?1478873891

Aleksandar Radisavljević, frontmen benda, za Informer kaže da je Beca prošlost benda i da nema nikakva prava da koristi ime Fantastik:

- Gledajući njegovo gostovanje na telviziji, tokom koga se predstavio kao Beca "Fantastik", šokiralo nas je sve, jer on već nekoliko meseci nije član benda. Okidač za prekid saradnje bilo je snimanje spota u Beču za "ukradenu" grčku pesmu "Na rođendan". Kada se spot pojavio bili smo šokirani, jer niko od nas nije bio u spotu, a potpisani smo. Tada smo dobili tužbu od izvesnog bosanskog pevača Akija, koji je istu pesmu uredno kupio i platio Grcima. Tek tada smo utvrdili da su skoro svi naši hitovi bile grčke obrade. Izbor pesama bio je prepušten Beci, a on nam je plasirao priču da su originali.

Lažna Fejsbuk stranica

Bivši pevač Fantastika "oteo" je bendu i njihovu ofiv=cijalnu fejsbuk stranicu, koju sada oni pokušavaju da povrate preko administratora najveće svetske društvene mreže.
- Verovali smo mu, i njegovi prijatelji su nam vodili stranicu. Sada i za to moramo zakonskim putem da se borimo. Dok ne povratimo našu stranicu, sve o Fantastik bendu fanovi mogu sa saznaju na Fantastic Band - Oficijalna stranica ili na web stranici fantasticband.rs.

Nakon saznanja da nešto "muti", članovi benda pozvali su Becu da se izjasni želi da nastavi saradnju ili ne. Međutim, psole nekolikos sati, on im je odgovorio da "nisu više njegovo društvo"  i da će bolju karijeru imati uz pomoć svojih medijski jakih prijatelja.

- Mi njemu želimo sve najbolje, samo neka prestane da koristi naše ime. Važno je da ljudi znaju da Fantastik bend i dalje postoji, ali sa novim pevačem. Frontmen će ubuduće biti Aleksa Radenković, takmičar Zvezda Granda koji je sjajan evač, a izaziba i veliku pažnju lepšeg pola zbog svog atraktivnog izgleda.

Momci iz Fantastik benda kažu da je njihovo ime zvanično zaštićeno još 2010. godine i dodaju da će ubuduće svako pojavljivanje bivšeg pevača biti zakonski sankcionisano.

116694_20161109-121652_iff.jpg?147887395

Public

Zaštitili ime još 2010-

- Mi nastavljamo sa nastupima u novom promenjenom sastavu, a ubuduće ćemo snimati samo potpuno originalne pesme, bez obrada, sa poznatim hitmejkerima - kaže Aleksandar Radisavljevi i poentira:

- I Bijelo dugme je menjalo pevače, pa je ipak samo jedno i jedino. Tako postoji samo jedan Fantastik bend. Ne osvrćemo se, a vreme će pokazati ko je u pravu.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com