ANA I RASTA GRADE KUĆU OD POLA MILIONA EVRA! Pevačica i reper ošmekali plac na Avali!

ANA I RASTA GRADE KUĆU OD POLA MILIONA EVRA! Pevačica i reper ošmekali plac na Avali!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta planiraju da izgrade velelepnu vilu nadomak Beograda... Supružnici već šmekali jedan plac na Avali

N. Šašić 15. 11. 2016. 20:23
117375_16-ana-i-rasta-101_f.jpg?14792280

Informer

Ana Nikolić i njen muž Rasta Kavali odlučili su da se odsele iz grada i ulože pola miliona evra u izgradnju kuće nadomak Beograda.

Kako saznaje Informer, pevačica i reper ne žele više da žive u Aninom stanu u beogradskom naselju Autokomanda, pa će pazariti imanje blizu Avale na kome će izgraditi velelepnu vilu.

- Ana i Rasta ovih dana razgledaju velike placeve van grada jer imaju u planu da u svoj novi dom ulože čak pola miliona evra - priča za Informer izvor blizak poznatom paru.

Mini-hotel

Članovi žirija u emisiji "Ja imam talenat" će se skućiti, a glavnu reč vodi Nikolićeva, koja već ima ideju kako želi da izgleda njihov porodični dom.

Nećemo kupiti kuću u centru grada, to će pre biti kod Avale. Videli smo neke lepe placeve i gradićemo kuću od početka
Ana Nikolić

- Oni se sele iz grada da bi imali mir i tišinu, pa Ana hoće da kuća ima prostrano dvorište sa velikom ogradom kako bi imala privatnost. Angažovaće najbolje arhitekte i dizajnere da i kuća izgledala savršeno - otkriva naš sagovornik.

Pevačica je izrazila želju da njihova vila ima bazen, velike spavaće sobe, ali i lepu kuhinju.

- Planiraju da izgrade veliki bazen na svom posedu. Dosta para će biti uloženo u njega, ali i u mini spa-centar koji će se nalaziti u okviru vile. Pošto je Ana počela da trenira, odlučila je da naprave i teretanu u kući - prenosi izvor blizak paru.

(FOTO) KAO DA NAM JEDNI ANA I RASTA NISU DOVOLJNI! Tinejdžeri se masovno maskirali u ove estradne zvezde!

117376_16-ana-i-rasta01_iff.jpg?14792280

Informer

Posebnu pažnju Ana će pridati spavaćim sobama i prostorijama u kojima će biti smeštene njihove stvari.

- Ana i Rasta žele da imaju ogromne garderobere kako bi u njih stale sve njihove firmirane krpice - dodaje naš izvor.

Nema vremena za svadbu

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su se u julu mesecu tajno venčali, ali pevačica želi da napravi veliko svadbeno veselje i crkveno venčanje, međutim, ne može da stigne zbog obaveza.
- Ana i Rasta imaju veliku želju da se venčaju u crkvi, ali mnogo rade, pa sada nemaju vremena za organizaciju svadbe. Ona planira veliki solistički koncert u Beogradu na proleće i oko toga će imati mnogo obaveza. Kad sve to završe, posvetiće se svadbi, ali kako sada stvari stoje, to će biti tek sledeće jeseni - kaže za Informer prijatelj novopečenih supružnika.

Neće dolaziti u Beograd

Pevačica je i sama nedavno priznala da jedva čeka da se odseli iz Beograda i da ona i Rasta uveliko planiraju kupovinu imanja.

- Nećemo kupiti kuću u centru grada, to će pre biti kod Avale. Videli smo neke lepe placeve i gradićemo kuću od početka - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluziv".

Ana je objasnila zbog čega su se ona i reper odlučili baš za ovu lokaciju.

- Kada se odselimo, retko ću dolaziti u grad. Blizu mi je autoput, što znači aerodrom-kuća i to je to - izjavila je Nikolićeva.

PEVAČICA O EMISIJI JA IMAM TALENAT: TV Pink nam je debelo platio da budemo u žiriju!

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com