MRKA I ANA UHVAĆENI U URGENTNOM CENTRU: Hvala što pitate, išao sam da odsečem ku*ac!

MRKA I ANA UHVAĆENI U URGENTNOM CENTRU: Hvala što pitate, išao sam da odsečem ku*ac!

Nakon što su Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić uhvaćeni kako odlaze u Klinički centar, na odeljenje urologije, političar je objasnio zašto je tamo bio

Alo/Informer.rs 21. 10. 2016. 21:00
76416_01-ana-mrka-3-01_f.jpg?1477075929

Public

Milutin je svima koji brinu o njegovom zdravlju ironično poručio da se rešio svog polnog organa.

- Išao sam da odsečem ku*ac, pa da dam ovima što se interesuju da me uhvate za njega. Ali i daljem mogu da ka*am, a ovi što se brinu neka me uhvate za ku*ac - rekao je uz osmeh Mrka.

Ipak, Ana nam je objasnila zašto su posetili lekara.

Ana spremna za drugi koncert

Ana Bekuta je u utorak održala spektakularni koncert u Centru “Sava”, a publika je bila na nogama sve do kraja nastupa. Ana je ponosna što je narod toliko voli, a kako su karte za prvi koncert rasprodate, zakazala je još jedan za 26. oktobar. Repertoar je spreman, kao i orkestar Ace Sofronijevića, koji prati pevačicu, te je sigurno da će se publika i na drugom koncertu u Centru “Sava” odlično provesti.

- Sve je u najboljem redu kod Milutina. To je redovna kontrola, on mnogo vodi računa o svom zdravlju. Ovim daje primer svim muškarcima u njegovim godinama da se redovno kontrolišu - kaže Bektuta.

Inače, ekipa emisije “Paparazzo lova” pratila je Anu tri dana, te su je snimili u ulozi Mrkinog vozača. Ona ga je odvezla do klinike, gde se Mrka zadržao neko vreme. Dok je on bio na pregledu, Ana je otišla do jednog restorana brze hrane po ručak, a zatim se vratila po svog izabranika, koji se zadovoljan ušao u automobil. Srećni par se nakon toga odvezao u nepoznatom pravcu. Sudeći po njihovim izjavama za naš list, političar nema nikakvih problema.

Mrka i Ana su nekoliko godina u srećnoj vezi i sve čine da pomognu jedno drugom. Koliko Ana podržava Milutina u njegovom poslu, toliko je i on posvećen kada je reč o njenoj karijeri.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com