ZORANAH OPET DOMINARA Tinejdžerke blokirale Sajam knjiga zbog blogerke!

Više od pet sati fanovi Jovanovićeve su se tiskali kako bi stigli do njenog štanda

Alo/Informer.rs 30. 10. 2016. 21:22
114756_yorana_f.jpg?1477858350

Instagram

Identična situacija kao i na prošlogodišnjem Sajmu knjiga ponovila se na štandu gde je blogerka Zorana Jovanović Zorannah potpisivala primerke svog novog dela „Vanila skaj”. Gomile tinejdžera borile su se međusobno ko će pre stići do svog primerka knjige, na kojem će biti posveta upućena njima.

(FOTO) OVO je uzor našoj deci! Blogerka OD SILIKONA I FOTOŠOPA!

Kako saznajemo, Zorana je samo juče prodala 80.000 primeraka. Pravi stampedo nastao je ispred štanda gde se oko podne smestila blogerka kako bi svojim fanovima potpisala primerak knjige. Iako je unapred najavljeno da će Zorana deliti autograme nekoliko sati, tinejdžeri se se bojali da će možda izvisiti za svoj primerak, pa su nagrnuli i napravili pravi stmpedo.

Fanovi Zorane su bukvalno blokirali deo prolaza oko mesta gde ih je ona čekala, pa ostali ljubitelji knjiga nisu mogli da probiju kordon blogerkinih poštovalaca. Vriska tinejdžera odjekivala je čitavom halom, dok su blicevi sa telefona i foto-aprata sevali na sve strane, jer pojedinima nije bio dovoljan samo potpis na knjizi, već su morali da zabeleže i selfi. Nasmejana blogerka strpljivo je pozirala, a otkrila je da je ovakvu posetu i očekivala, naročito nakon prošlogodišnje histerije.

(FOTO) ZORANNAH SE NALJUTILLAH! Evo šta je ZABRANILLAH svojim pratiocima na INSTAGRAMU!

- Presrećna sam što je ovoliko ljudi došlo da se družimo. Ni sama ne znam koliko sam knjiga potpisala, to je jako mnogo. Moje čitateljke u redovima stoje kako bi se fotografisale i dobile potpis. Prošle godine smo oborili rekord po posećenosti štanda, nadam se da će tako biti i ove - kaže Zorana.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com