VIP KOLUMNA! MARKO BULAT: Stop krađi beba!

Socijalno ubistvo koje sam preživeo sa svojom porodicom proteklih nedelja nikome ne bih poželeo. Spletkarenje, klevetanje, osuđivanje, linčovanje, jednom rečju - nepravda! Ne daj Bože nikome. Ali to je jedna lična tema koju smo prevazišli, jer umem i mogu da se branim

Informer 17. 10. 2016. 18:58
80363_16-magla-bulat_f.jpg?1476723356

Novak Đurović

Nego, šta ćemo sa većim društvenim problemom od kojeg svi okreću glavu? Šta je sa onima koji su toliko mali da ne mogu da se brane, šta da radimo sa krađom beba?! Da li ste razmišljali o tome? Ja jesam i užasno mi je ta tema i strašna i bolna.

Rešenje
Da bi se sprečila krađa novorođenčadi, potrebno je samo 45.000 evra da se realizuje patent Komlena Lalovića
Marko Bulat

Bebe! Naša tek rođena deca čije roditelje lažu da su rođena mrtva! Bez prava da vide svoje "mrtvo" dete i prava da ga sahrane, zato što je ono zapravo živo i zdravo! Tek rođena deca, ne osetivši miris majke, budu prodavana za cenu od 16 do 40 hiljada evra. Najsrećnija budu ona koja su naručena da budu deo nečije porodice, a velika većina završi za seksualno zlostavljanje, trgovinu organa i satanističke rituale u kojima budu žrtvovana. Dobro ste pročitali, takva sudbina zadesi mnoge od njih. A mi smo nemoćni da bilo šta uradimo kada se to već desi.

U zapadnoj Evropi, recimo, ne može da se dogodi da neko ukrade bebu jer porodilje i odojčad dobijaju specijalne narukvice u porodilištu. Njihove bebe su sigurne, za razliku od naših.
Kao jedan od članova Udruženja ukradenih beba, ne mogu da se setim da li sam ikada dobio medijski prostor da kažem nešto na ovu temu. Nikada nisam upitan bilo šta o tome, a verujte, problem je izuzetno veliki! Veoma mi je drago što sada mogu preko Informera da kažem neke bitne stvari o svemu tome.

Nepravda
Socijalno ubistvo koje sam preživeo sa svojom porodicom proteklih nedelja nikome ne bih poželeo
Marko Bulat

Naše udruženje je razotkrilo čitav lanac ovog gnusnog zločina koji se svakodnevno dešava. Gde god smo pokucali kod nadležnih institucija, dočekala su nas zatvorena vrata. Da bi se sprečila krađa novorođenčadi, potrebno je samo 45.000 evra da se realizuje patent Komlena Lalovića. Pitam se, ako ova država i društvo mogu da odvoje za Srebrenicu pet miliona evra, zar nije moguće za naše buduće naraštaje i žene koje su se odvažile da u današnje vreme postanu majke pod pretnjom otkaza na poslu ako zatrudne (što je neka druga tema), da se odvoje sredstva za naše bolje sutra. Ovo je najmanji korak koji bi država mogla da učini u borbi protiv bele kuge.

SLEDEĆEG PONEDELJKA ZA INFORMER PIŠE DRAGAN MARINKOVIĆ MACA

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com