SEKINA GLAMUROZNA PROSLAVA Pevačica slavi rođenje sina Jakova!

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić organizovali su večeras glamuroznu proslavu povodom rođenja sina Jakova

Blic/Informer.rs 17. 10. 2016. 21:17
19666_17-seka_f.jpg?1476731787

Cobra

I baš kao pravi domaćin, Veljko je u ekskluzivni restoran stigao nekoliko sati pre početka proslave, kako bi se pobrinuo da sve teče onako kako su ponosni roditelji zamislili. A maštovito ukrašen eksterijer restorana, sa balonima i u bojama koje su tradiocionalno vezane za dečaka, bio je još jedan podsetnik gostima da su na pravom mestu.

Prvi gosti na proslavi rođenja Sekinog i Veljkovog naslednika počeli su da pristižu već od 20 sati, a među njima su bili Zlata Petrović i Željko Rstić.

- Seku obožavam i želim da mali Jakov bude živ i zdrav 100 godina. Mene je Seka uvek zvala druga majka, a ja sam i mama i baba i znam šta znači dobiti dete. To je najlepša životna uloga koja ne može da se meri ni sa čim - rekla je Zlata Petrović, koja je na proslavu došla sa izabranikom Željkom Rstićem.

Aco Pejović, Radiša Trajković Đani i Bojan Leksington su stigli su sa lepšim polovinama a ponosnim roditeljima poželeli su dug i srećan život njihovom nasledniku.

- Čuo sam se sa Veljkom i Sekom kada se rodio mali Jakov i tada sam im čestitao. Nije bitno da li će biti bokser na tatu ili pevač na mamu, već da bude zdrav i srećan - rekao je Aco Pejović koji je doneo veliki buket cveća.

- Deca su najvažnija, i želim Seki i Veljko da ih imaju što više. Novac i uspeh ništa ne vrede ako nemate to sa kim da podelite - poručio je Đani koji je takođe doneo veliki buket cveća.

- I sam znam šta znači biti roditelj, a malom Jakovu želim sve najbolje u životu. Večeras ćemo se lepo provesti u njegovu čast - rekao je Bojan Vasković.

- Želimo im da porodica bude na okupu, a da mali Jakov bude živ i zdrav. Najlepši je oseća biti roditelj, ma koliko to danas bilo teško - rekla je Tamara Karić, koja je na proslavu stigla sa suprugom Simonom.

Ponosni tata dočekao je goste u majici na kojoj piše Jakov a kako veče odmiče, Veljko je morao da se nekoliko puta presvuče jer su mu gosti, u skladu sa srpskim običajima, iscepali već nekoliko majica.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com