(FOTO) STRUČNJAK OBJASNIO: Evo kako zapravo treba jesti PICU - oduvek ste to pogrešno radili!

(FOTO) STRUČNJAK OBJASNIO: Evo kako zapravo treba jesti PICU - oduvek ste to pogrešno radili!

Metro.co.uk/Informer.rs 17. 10. 2016. 21:57
41561_pica_iff.jpg?1476734033

Shutterstock

Stručnjak za pice, kako sebe naziva Danijel Jang, tvrdi da sve vreme ovaj omiljeni italijanski specijalitet jedemo na pogrešan način. On tvrdi da picu ne bi trebalo držati za koru jer tako sav fil sklizne na tanjir, a na testu ostane samo umak od paradajza. Umesto toga, picu bi trebalo saviti tako da izgleda poput novčanika.

(RECEPT) SAVRŠENA JESENJA POSLASTICA: Bundevara od heljdinih kora!

Komad treba da se preklopi dva puta, da se zamota u ubrus i tako pojede. Na taj način nadev neće skliznuti sa testa i moći ćete da uživate u svim ukusima pice.

(FOTO) CRNA LIMUNADA POSTALA HIT! Dodajte jedan sastojak za još zdraviji napitak!

Jang je sve o picama naučio od napuljskog pica majstora Enca Koćie te tvrdi da se upravo ovako pica poslužuje na ulicama Napulja, piše Metro.

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com