(VIDEO) BURA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Evo zbog čega su se posvađali Milan i Zorica!

(VIDEO) BURA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Evo zbog čega su se posvađali Milan i Zorica!

Iz emisije u emisiju sve je napetije u "Pinkovim zvezdama", pa nakon burne svađe između Dare Bubamare i Aleksandre Radović sevaju varnice i među ostalim članovima žirija, a ovaj put se uključio i voditelj Milan Kalinić...

informer.rs 29. 10. 2016. 21:53
114607_kalinic-yuorica_f.jpg?1477769270

printscreen

Naime, Milan se u želji da odbrani Aleksandru Radović žestoko zamerio Zorici Brunclik koja mu je odbrusila da njenoj koleginici nije potreban zaštitnik.

- Molim vas, nemojte vi da branite Aleksandru. Ona je punoletna i može sama da se brani - rekla je Brunclikova vidno iznervirana voditeljevim mešanjem u njihovu raspravu.

21:18: Anabela Lukić je prva takmičarka koja je nastupila u ovoj epizodi Pinkovih zvezda. Ona se predstavila pesmom "Oko moje sumnjivo", grupe Magazin. Pošto je završila svoj prvi nastup imala je tri glasa.

Stolice su podigle Aleksandra, Zorica i Dragana. Dragana je prokomentarisala da je želela da joj pruži podršku jer je imala operaciju posle koje je odlučila da se vrati muzici, dok je Aleksandra poručila da nije želela da je ostavi na cedilu.

114609_anabela-lukic_f.jpg?1477770514

printscreen youtube

Kao drugu pesmu Anabela je otpevala "Ista nam je tuga". Međutim i posle druge pesme ona je i dalje imala tri glasa. Dara je u jednom trenutku podigla stolicu, ali je ubrzo spustila, dok je Šaban sve vreme bio dole.

Što se komentara tiče žiri se jednoglasno složio da mora još da radi na svom pevanju.

Oko čega je nastala opšta svađa, da li je Zorica napustila žiri, možete saznati samo na televiziji Pink gde je u toku najgledaniji takmičarski šou program na ovim prostorima.

Pogledajte najavu:

Let's block ads! (Why?)

Izvor: Informer.rs

Podijeli ovo:

loading...

Objavi komentar

MKRdezign

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com